Premieră medicală! Dr. Felix Popescu şi-a implantat păr singur

Un medic român, cunoscut pentru implanturile de păr efectuate cu succes, a testat în premieră metoda de restaurare capilără pe propria persoană.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Premieră medicală! Dr. Felix Popescu şi-a implantat păr singur
Premieră medicală! Dr. Felix Popescu şi-a implantat păr singur, foto Pr

După ce prin mâinile lui au trecut o multe vedete cărora le-a făcut restaurare capilară, printre care Dorian Popa, Bogdan Boantă, DimaTrofin, Andrei Pavel, Andrei Duban şi mulţi, mulţi alţii, chiar şi regretatul Răzvan Ciobanu, astăzi, medicul Felix Popescu a ajuns din medic pacient.


Medicul Felix Popescu este recunoscut pentru premierele medicale. Una dintre cele mai importante, care l-a şi propulsat ca speker
internaţional, este metoda prin care a reuşit să implanteze păr şi sprâncene pe piele arsă şi grefată şi să se bucure de reuşită.
Şi pentru că îi plac premierele medicale, s-a operat singur. Şi-a implantat prima linie frontală singur, mai apoi s-a lăsat pe mâna colegilor lui.

dr Felix Popescu

Podoaba capilară este importantă pentru fiecare persoană

Probabil este singurul medic de pe mapamond că a avut acest curaj, să îşi facă implant singur, chiar dacă nu de la început până la sfârşit.
„Mie îmi plac premierele, îmi place să testez pe mine ce simt pacienţii mei, în plus, aceasta a doua specializare medicală a mea a venit din motive personale, eu nu mai aveam păr şi, ca orice rocker îmi doream podoaba capilară înapoi. Şi mi-am implantat singur prima linie frontală”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”