Povestea impresionantă a femeii care a fost SALVATĂ de la moarte de cățelușa ei. „A mirosit cancerul la sân”

O femeie care suferea de o boală cruntă a fost salvată chiar de propriul ei animal de companie! Cum a salvat-o câinele pe stăpâna lui
  • Publicat:
Povestea impresionantă a femeii care a fost SALVATĂ de la moarte de cățelușa ei. „A mirosit cancerul la sân”

Claire Churchill, în vârstă de 36 de ani, trăiește datorită cățelușei sale. Patrupedul i-a salvat viața într-un mod incredibil. Acesta a mirosit lui Claire cancerul la la sân care se dezvolta rapid. 

Femeia care a fost salvată de la moarte de cățelușa ei

Claire Churchill, o femeie din Marea Britanie, a aflat că are cancer la sân datorită lui Holly, cățelușa pe care a adoptat-o în 2019. Patrupedul fusese abandonat de foștii stăpâni, iar femeia l-a luat de la un centru de salvare. Un an mai târziu, femeia a descoperit, cu ajutorul cățelușei, că suferă de cancer la sân. Din fericire, s-a operat la timp, iar acum este sănătoasă datorită animalului de companie.

Ulterior, Claire a povestit cum Holly i-a descoperit nodulul de la sânul stâng.

Cum a descoperit nodulul la sân

„La început, am crezut că e ciudată. Își băga mereu nasul sub tricoul meu… Dar, spre vara anului 2020, a început să mă zgârie la sân, doar la cel stâng”, a povestit Claire, pentru jurnaliștii de la Yorkshire Live.

Citește și: Actrița Olivia Munn a suferit o dublă mastectomie. A fost diagnosticată cu o formă „agresivă” de cancer la sân

Pentru că animalul era insistent, Claire a mers la un control de rutină, iar medicii i-au descoperit un nodul. În 2020, tumora era deja de dimensiunea unei portocale. Claire Churchill a suferit o mastectomie și a făcut mai multe ședințe de chimioterapie și radioterapie, timp de un an. Într-un final, britanica s-a vindecat.

S-a operat la timp

„Eram la începutul vârstei de 30 de ani și nu căutam semne, normal, eram tânără. Dacă nu era Holly, nu aș fi știut de cancer și aș fi murit. După ce am făcut mastectomia, cățelușa m-a lăsat în pace. Nu a mai făcut asta de atunci și e ca și cum ar fi mulțumită și fericită că a dispărut. În timpul tratamentului meu, a putut să îmi simtă chimioterapia și nu m-a părăsit deloc. Este îngerul meu mic. Nu știu ce aș face fără ea”, a mai spus Claire.

Sursa foto: arhivă personală Claire Churchill

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân