Piele sensibilă? Încearcă epilarea cu diamante!

Pentru majoritatea femeilor, aparatul de ras reprezinta prima optiune pentru epilarea rapida, cand vor sa scuteasca timpul si banii pe care ii investesc la saloanul de înfrumuseţare. Metoda este ieftina si rapida, insa este insotita si de dezavantaje: micile rani provocate de lame, cresterea rapida a parului dupa epilare si durabilitatea scazuta a aparatului sunt principalele inconveniente.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Piele sensibilă? Încearcă epilarea cu diamante!

Pentru majoritatea femeilor, aparatul de ras reprezintă prima opţiune pentru epilarea rapidă, când vor să scutească timpul şi banii pe care îi investesc la saloanul de înfrumuseţare. Metoda este ieftină şi rapidă, însă este insoţită şi de dezavantaje: micile răni provocate de lame, creşterea rapidă a părului după epilare şi durabilitatea scazută a aparatului sunt principalele inconveniente.

O companie germană vine în ajutorul doamnelor şi domnişoarelor care se încăpăţânează să practice ritualuri de înfrumuseţare în mediul confortabil al propriului camin şi le propune un aparat de ras cu lamele din diamant sintetic.

Germanii de la GFD – Gesellschaft für Diamantprodukte garantează că produsele rezistă de până la 1.000 de ori mai mult decât cele obişnuite şi asigură o epilare mai durabilă.

Diamaze PSD, lamele din diamant creat în laboratoarele celor de la GDF sunt şlefuite până când grosimea lor este redusă la câţiva nanometri, utilizând o metodă inventată în anii ’80, care a evoluat semnificativ până în prezent.

André Flöter, managerul companiei GFD, a declarat ca este dispus să încheie parteneriate pentru producerea şi distribuirea la scară largă a acestor aparate de ras inovatoare, care vor avea preţuri avantajoase în raport cu durabilitatea şi caracterul lor eco-friendly.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”