Periuţa de dinţi care înlocuieşte…ceaşca de cafea

Uită de cafea, în curând îţi vei putea lua doza zilnică de cofeină energizantă din…periuţa de dinţi. Un brand cunoscut de pastă şi periuţe de dinţi a inventat periuţa cu arome de mere, mentă, cofeină, dar a patentat şi un sistem inovator care permite transmiterea unui inhibitor al apetitului sau administrarea de medicamente direct printr-un plasture special, ataşat pe zona din spate a capătului periuţei, care de regulă este folosită pentru curăţarea suprafeţei limbii.
Periuţa de dinţi care înlocuieşte…ceaşca de cafea

Uită de cafea, în curând îţi vei putea lua doza zilnică de cofeină energizantă din…periuţa de dinţi!

Un brand cunoscut de pastă şi periuţe de dinţi a inventat periuţa cu arome de mere, mentă, cofeină, dar a patentat şi un sistem inovator care permite transmiterea unui inhibitor al apetitului sau administrarea de medicamente direct printr-un plasture special, ataşat pe zona din spate a capătului periuţei, care de regulă este folosită pentru curăţarea suprafeţei limbii.

Astfel, în timp ce folosiţi periuţa veţi beneficia de o energizare instant, fără să mai beţi clasica ceaşcă de cafea.

Inventatorii s-au gândit chiar şi la un plasture cu extract de ardei iute, mai exact cu capsaicină, care să furnizeze uşoare furnicături, un masaj bland şi senzaţie de căldură pe zona pe care este aplicat, astfel încât durerile de dinţi să fie ameliorate.

Plasturii au un termen de valabilitate de 3 luni, iar metoda se poate dovedi utilă şi în administrarea de medicamente sau în curele de slăbire, existând deja un proiect care vizează transmiterea substanţelor cu rol de inhibare a apetitului, făcându-ne în acest mod să mâncăm mai puţin şi, deci, să  scăpăm mai rapid de kilogramele în plus.