Pentru sarbatori, alege machiajul stralucitor si eyelinerul cu sclipici

Hainele sexy, o coafura impecabila, machiajul stralucitor si atitudinea pozitiva sunt ingredientele secrete!
  • Publicat:
Pentru sarbatori, alege machiajul stralucitor si eyelinerul cu sclipici
Pentru sarbatori, alege machiajul stralucitor si eyelinerul cu sclipici

La petrecerile din aceasta perioada, fii o diva adevarata! Hainele sexy, o coafura impecabila, machiajul stralucitor si atitudinea pozitiva sunt ingredientele secrete!

Ca sa iti creezi un machiaj impecabil si seducator trebuie sa urmezi cateva sfaturi simple.In primul rand, ai nevoie de cateva produse cosmetice specifice machiajului glitter si de ustensilele potrivite.

Achizitioneaza-ti un fard pudra cu particule stralucitoare (poate fi de orice culoare, in functie de nuantele care se potrivesc ochilor tai), o cutiuta cu fard cremos si un eyeliner lichid, ambele cu sclipici.

Pentru a le aplica ai nevoie de o pensula lata, cu peri moi si un aplicator normal, pe care il folosesti in mod normal atunci cand te machiezi.Pentru acest tip de make up regulile se schimba putin. Inainte de toate, aplica mascara in doua straturi.

Cu buricele degetelor aplica fardul pudra pe pleoapa superioara cu miscari sacadate, fara sa freci sau sa estompezi. Cu aplicatorul lat tamponeaza si fardul cremos, nu inainte de a sterge excesul pe un servetel sau pe mana. Eyelinerul trebuie aplicat dinspre coltul ochiului spre interior, de minim trei ori, pentru a uniformiza sclipiciul.

Cu ajutorul pensulei late, picura putin fard pudra pe varful genelor, pentru a da o nota finala de exceptie. Acest tip de make up este perfect pentru noaptea dintre ani, pentru petreceri sau club!
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”