(P) Spune bun venit primăverii fără pic de celulită, cu tehnologia UltraShape V3 de la DermaLife!

Achiziţionează pachetele de tratament UltraShape şi beneficiezi gratuit de şedinţe de remodelare corporală cu aparatul Velashape
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Spune bun venit primăverii fără pic de celulită, cu tehnologia UltraShape V3 de la DermaLife!

Achiziţionează pachetele de tratament UltraShape şi beneficiezi gratuit de şedinţe de remodelare corporală cu aparatul Velashape 

Bucureşti, 24 februarie 2015: Pregăteşte-te să te bucuri de primele raze de soare ale primăverii în cea mai bună formă, cu noile pachete de tratament disponibile în cadrul Centrului de Dermatologie Estetică DermaLife. Scapă de celulită şi elimină celulele grase cât ai clipi, cu tehnologia UltraShape V3.

În plus, pentru rezultate maxime, în perioada 1 martie – 31 mai 2015, la achiziţionarea pachetelor de tratament Ultrashape V3 beneficiezi gratuit de alte patru şedinţe de remodelare corporală cu aparatul Velashape, care îţi asigură o reducere a circumferinţei corpului de până la 7 centimetri.  

UltraShape V3 este o soluţie non-invazivă de ultimă generaţie, singurul tratament împotriva celulitei aprobat de Agenţia Americană pentru Medicamente (FDA). Funcţionarea aparatului se desfăşoară computerizat şi este monitorizată de o cameră video dotată cu un cap de ultrasunet şi unul de radiofrecvenţă.
Spre deosebire de tehnologia cu ultrasunete clasică, energia UltraShape V3 transmite ultrasunete pulsate, care ţintesc doar ţesutul adipos, la o adâncime controlată, şi distrug instant şi pe o durată lungă de timp celulele grase, fără a afecta pielea, vasele de sânge, nervii sau alte ţesuturi.

Astfel, aparatul tratează fiecare centimetru din zona de acţiune şi lichefiază grăsimea uniform, fără să creeze iregularităţi, ceea ce asigură o reducere uniformă a ţesutului gras şi un aspect şi o calitate a pielii îmbunătăţite. 

Ultrashape şi-a dovedit eficacitatea pe zone ca abdomenul, coapsele şi fesele, iar rezultatele sunt vizibile chiar după prima şedinţă de tratament. Această procedură nu determină reacţii adverse, se realizează fără anestezie şi nu necesită internare.

Pentru informaţii despre noile tehnologii pentru slăbire şi întreţinere corporală, vă rugăm să apelaţi Centrele de Dermatologie Estetică DermaLife:
Clinica de Dermatologie Estetică DermaLife Bucureşti: Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 10, Sector 1; tel: 0755 223 333
Clinica de Dermatologie Estetică DermaLife Constanţa: Bd. Tomis nr. 79-81; tel: 0241 960; 0743 666 222

Despre MedLife:
MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală.

Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 12 hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Arad, Galaţi, Iaşi şi Constanţa, 18 laboratoare proprii de analize, 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecolgie, 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 30 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 12 centre de excelenţă cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub reţeaua PharmaLife Med şi în colaborare cu 150 de clinici şi centre medicale partenere din toată ţara.

MedLife a obţinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucureşti în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată şi prima maternitate privată din capitală care deţine acest statut. Alte două maternităţi din reţeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului internaţional realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al cincilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria „Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piaţă derulate la nivel naţional plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câştigat în ultimii doi ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân