(P) Sprijin pentru imunitatea copiilor, cu ajutorul Minimarţieni PROimun

Ştiaţi că aproximativ 50% dintre vizitele la medicul pediatru sunt cauzate de infecţiile respiratorii recurente?* Pentru a susţine imunitatea copilului tău, Walmark vine cu o noua gamă de produse: Minimarţieni PROimun.
  • Publicat:
(P) Sprijin pentru imunitatea copiilor, cu ajutorul Minimarţieni PROimun

Ştiaţi că aproximativ 50% dintre vizitele la medicul pediatru sunt cauzate de infecţiile respiratorii recurente?* Pentru a susţine imunitatea copilului tău, Walmark vine cu o noua gamă de produse: Minimarţieni PROimun

Cu gust plăcut şi uşor de înghiţit, cu familiarii minimarţieni pe ambalaj, dar şi cu o formulă specială, noul complex de vitamine Minimarţieni PROimun ajută la întărirea sistemului imunitar datorită conţinutului de vitamina C şi zinc şi susţine sănătatea tractului respirator, datorită extractelor de soc şi frunze de roiniţă.

Pentru orice părinte este important de ştiut că susţinerea sistemului imunitar al copiilor este necesară atât înaintea, cât şi în timpul perioadelor riscante pentru infecţii respiratorii. În viaţa copilului există diverse perioade când sistemul imunitar este mai vulnerabil, dar cele mai importante sunt:

  • încetarea alăptării
  • prima introducere în colectivitate (mersul la creşă, grădiniţă)
  • introducerea în colectivităţi mari, mersul la şcoală

De asemenea, există în fiecare an perioade în care copiii sunt mai expuşi la infecţii respiratorii, precum perioada rece sau sezonul de gripă. Şi factorii de poluare reprezintă un risc continuu pentru copii.

Trebuie luat în calcul şi faptul că până la 25% dintre copii suferă de infecţii repiratorii recurente, astfel, pentru a reduce riscul de îmbolnăvire, sistemul imunitar al copilului are nevoie de protecţie atât înainte, cât şi în timpul fiecărei etape dintre cele descrise mai sus.

Cum funcţionează şi ce conţine Minimarţieni PROimun?

Cu formule bazate pe extracte de soc, măceşe, vitamina C, frunze de roiniţă şi zinc, Minimarţieni PROimun este o gamă de produse care susţine sistemul imunitar al copiilor înainte şi în timpul perioadelor riscante. 

Gama Minimarţieni PROimun cuprinde: Minimarţieni PROimun Defend, disponibil sub formă de sirop sau tablete masticabile, potrivit pentru perioadele cu risc crescut pentru răceli şi viroze, şi Minimarţieni PROimun ACUT, pentru atunci când aveţi nevoie de o soluţie rapidă în susţinerea sistemului imunitar al copilului. 

Cu gust delicios de zmeură, Minimarţieni PROimun Acut conţine 5 plicuri dizolvabile pentru o cură de 5 zile. Produsul poate fi administrat ca sprijin suplimentar atunci când copiii manifestă primele semne ale unei infecţii la nivelul tractului respirator superior: strănut, tuse, nas înfundat etc.

Minimarţieni PROimun este potrivit pentru copiii sensibili la infecţii respiratorii recurente (cei care fac mai mult de 6 – 8 infecţii pe an), pentru copiii care sunt introduşi în colectivităţi, precum gradiniţa sau şcoala, dar şi pentru copiii care sunt expuşi sezonului de răceală, atât în familie, cât şi în colectivitate.

Ingrediente şi beneficii

Extract de soc – folosit de secole, socul (Sambucus nigra) este o plantă care oferă beneficii multiple pentru sănătate. Susţine sănătatea tractului respirator şi funcţia sistemului imunitar.

Extractul de frunze de roiniţă – susţine sănătatea sistemului respirator. De asemenea, contribuie la calmarea tractului respirator superior (nas, gură şi gât).

Extract de măceş – are efecte antioxidante şi contribuie la apărarea naturală a organismului şi la menţinerea sănătaţii tractului respirator.

Administrarea de probiotice GOS este una dintre cele mai eficiente modalităţi de a creşte numărul bacteriilor benefice (bifidobacterii) în intestine.

*Fuchs 2011
Acestea sunt suplimente alimentare. Citiţi cu atenţie prospectul sau informaţiile de pe ambalaj. Pentru mai multe detalii întrebaţi medicul şi/sau farmacistul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030