(P) Incalzeste-te pe www.fashion-basket.com cu cele mai HOT reduceri!

Afara totul e inghetat si parca nici mersul la shopping nu mai e ce a fost. Dar nu acesta e motivul pentru care mesajul nostru ar trebui sa te tenteze. Te invitam sa profiti din plin de ofertele de pe www.fashion-basket.com, unde nu numai ca absolut toate produsele au o reducere de 50%, dar unele dintre ele au ajuns la 70% discount.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Incalzeste-te pe  www.fashion-basket.com cu cele mai HOT reduceri!

Afara totul e inghetat si parca nici mersul la shopping nu mai e ce a fost. Dar nu acesta e motivul pentru care  mesajul nostru ar trebui sa te tenteze. Te invitam sa profiti din plin de ofertele de pe www.fashion-basket.com, unde nu numai ca absolut toate produsele au o reducere de 50%, dar unele dintre ele au ajuns la 70% discount.

De ce este oferta noastra cu adevarat unica? Pentru ca iti oferim produse deosebite, din materiale de calitate, pe care nu le poti gasi niciunde la aceste preturi.

Ai acum sansa sa achizitionezi un pretios pulover de casmir adevarat, model cardigan sau helanca, in diverse culori, cu numai 68 lei! Sau poti avea o geaca din puf de gasca, cu guler de blanita detasabil, la numai 180 lei! Topurile sporty-chic sunt acum sub 50 RON! Fesurile “Beanie” au ajuns la 33 de lei – nu le rata!

Toate aceste piese de garderoba sunt “evergreen-uri”, nu se demodeaza niciodata: de la puloverele fine si calduroase, cum ar fi cardiganul de casmir, la camasa-body alba  sau geaca super confortabila din puf.  Si  pantalonii printati, fustele plisate sau rochitele inflorate iti vor fi utile multa vreme de acum inainte.

Noi ne rasfatam clientele, asa ca transportul este GRATUIT oriunde in Bucuresti, cu livrare in 24 de ore. Pentru celelalte destinatii din Romania transportul este gratuit, cu comanda minima. In plus, in orice situatie, ai optiunea sa returnezi comanda, in cazul in care te razgandesti.

O alta veste buna este ca pe www.fashion-basket.com gasesti acum totul despre tendinte, stiuluri, noutati din domeniul modei, sfaturi si diverse ponturi care te vor ajuta sa-ti compui cu usurinta cea mai potrivita tinuta. Viziteaza sectiunea Style Stuff de pe site si, daca vrei, ne poti sugera chiar tu subiecte care te intereseaza!

Te asteptam pe www.fashion-basket.com cu produse si branduri absolut speciale, o experienta deosebita si preturi super accesibile! Click si te rasfeti! 

Fashion Basket

Urmărește CSID.ro pe Google News
De ce ne îngrăşăm în weekend STUDIU
De ce ne îngrăşăm în weekend STUDIU
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”