(P) Gadget-urile îţi fac viaţa mai uşoară la sala de sport

Specialiştii Mobiup te pot consilia cu privire la accesoriile şi gadget-urile compatibile cu dispozitivele tale mobile dar mai ales îţi pot recomanda produse care să îţi fie realmente de ajutor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Gadget-urile îţi fac viaţa mai uşoară la sala de sport

Cu puţinul timp pe care îl mai avem liber în ultima perioadă este tot mai greu să găsim o oră disponibilă, măcar, pentru puţină mişcare. Ori suntem stresaţi că mai trebuia să vină un mail de la client ori că feedback-ul pe prezentarea pentru mâine întârzie, ne despărţim tot mai greu de dispozitivele mobile chiar şi după orele de program.

Cum ar fi, însă, să le putem face pe toate şi să nu riscăm nimic? Nimic mai simplu: o bandă-suport pentru mobil, ataşabilă pe braţ sau picior, oriunde îţi este confortabilă, îţi lasă totală libertate de mişcare, iar în acelaşi timp, telefonul este în permanenţă cu tine, indiferent dacă alergi, mergi la sală sau eşti pe bicicletă. Poţi asculta muzică sau prelua o convorbire, fără probleme şi vei fi atenţionat dacă intră un mail important. În plus, telefonul tău este în siguranţă, nu rişti să îl pierzi din rucsac sau buzunar.

Pentru a afla exact ce se potriveşte activităţilor tale, echipa dinamică şi flexibilă Mobiup îţi vine în întâmpiare cu sfaturi profesionale în alegerea accesoriului potrivit. Lor li s-au alăturat multipla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Anca Surdu, şi antrenorul de fitness Alex Valah.

Alex a dezvoltat propriul program Intens Fitness şi susţine un stil de viaţă sănătos, ceea ce înseamnă mai mult decât exerciţii. Tehnologia modernă, gadgeturile şi accesoriile îl sprijină în activitatea zilnică şi îl ajută să îmbunătăţească nu doar comunicarea cu cei pe care îi antrenează, dar şi să găsească noi soluţii pentru ca sportul să devină parte a vieţii cotidiene.

Sportul este pentru mine un stil de viaţă, iar recăpătarea încrederii în tine, menţinerea unui echilibru corect între fizic, minte şi corp, reprezintă unul dintre obiectivele mele. Dispozitivele moderne mă ajută să îmi ating mai uşor scopul. Suportul de braţ pentru telefon, boxa wireless, brăţara fitness sau bateria externă, toate îmi dau informaţiile de care am nevoie şi mă ajută să închei ziua plin de energie.

Multipla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Anca Surdu, a fost definitiv câştigată de noua tehnologie, pentru modul în care gadget-urile o ajută în munca ei de zi cu zi. Reuşeşte să rămână mereu în contact cu oamenii cu care lucrează şi indiferent câte ore stă la sală, niciodată nu rămâne în pană de baterie, folosind o simplă husă de telefon cu acumulator încorporat. În plus, atunci când simte nevoia să se relaxeze cu muzica preferată, căştile Cellara îi vin în ajutor.

Fie că este vorba de o aplicaţie pe telefon sau o brăţară fitness, pot să planific şi să măsor intensitatea efortului în fiecare clipă. Iar căştile şi husa cu baterie externă, branduri Cellara, disponibile în magazinul Mobiup si al partenerilor, se potrivesc perfect cu nevoile mele, pentru a nu fi nevoită să întrerup legătura cu cei din jur, pentru a putea să ascult muzica preferată în timp ce exersez şi să fiu sigură că indiferent de momentul zilei, dispozitivele mele nu rămân fără baterie

Specialiştii Mobiup te pot consilia cu privire la accesoriile şi gadget-urile compatibile cu dispozitivele tale mobile dar mai ales îţi pot recomanda produse care să îţi fie realmente de ajutor. Întreaga gamă, Cellara şi Mobiama, este pe site-ul mobiup.ro, unde poţi găsi chiar şi idei pentru un cadou perfect, dacă prietena ta este pasionată de lumea mereu în dezvoltare a dispozitivelor mobile sau amicul tău are nevoie de ghidaj prin GPS să ajungă la întâlniri.
Mereu apare ceva nou şi mai ales extrem de util!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”