Oana Tache, mamă pentru prima oară! Vedeta a născut un băieţel

Oana Tache a născut chiar de ziua MTV, pe data de 1 august.
03.08.2020
Oana Tache, mamă pentru prima oară! Vedeta a născut un băieţel

Deşi ar fi trebuit să vină pe lume o săptămână mai târziu, micuţul Petru Lucas i-a făcut o surpriză frumoasă mamei sale, Oana Tache. El s-a născut la un spital privat din Bucureşti pe 1 august, chiar de ziua MTV. 

Cea care a realizat peste 450 de interviuri cu artişti internaţionali de top şi care a fost singura reprezentantă a României la 8 ediţii MTV EMA, Oana spune că, totodată, micuţul este cel mai frumos cadou pe care l-a primit în apropierea zilei ei de naştere, azi, 3 august.

Deşi ziua naşterii era stabilită pe data de 7 august, Petru s-a pregătit un pic mai devreme să îşi cunoască familia. De fapt ei vin atunci când vor, indiferent de ce decidem noi. Şi este o dovadă în plus că ne seamănă: despre mine se ştie deja că sunt curajoasă şi dornică să explorez cât mai mult şi mai repede, iar Filip este foarte hotărât. Iată că astfel îi spunem bun-venit lui Petru mai devreme, pentru a întări familia Leilor”, declară Oana amuzată, menţionând că în curând este şi ziua de naştere a mamei sale, pe  9 august.

De acum încolo vor fi multe aniversări de sărbătorit în luna august pentru Oana, dar până atunci ea se bucură că Petru Lucas este sănătos, că ea se simte bine şi la nici două zile de la naştere e plină de energie. „Imediat după naştere am postat pe blog, iar de a doua zi am început să merg, mă ridic singură şi mă plimb întruna prin spital”.

Sarcina şi pandemia

Oana declară că a avut o sarcină uşoară şi a fost foarte activă până cu câteva zile înainte să nască. Ea şi-a dorit foarte mult să aibă şi o serie de poze profesionale din această perioadă minunată din viaţa ei, mai ales că o parte importantă din sarcină a prins-o mai mult în casă, în perioada de urgenţă. Astfel încât, cu doar două zile înainte de naştere, ea s-a bucurat de şedinţa foto realizată de Mădălina Udrescu.

Bebe Petru Lucas mi-a dat atât de multă energie încât pe ultima sută de metri am reuşit să le facem pe toate, inclusiv camera bebeluşului. Am apucat să pregătim tot, chiar dacă Petru Lucas s-a grăbit. Abia aştept să mergem acasă ca să ne putem bucura în formulă completă, Filip să îi citească, eu să îi pun muzică şi să ne serbăm zilele retroactiv”.

Oana şi-a adus copilul pe lume într-o perioadă cu multe incertitudini, schimbări şi restricţii pandemice.

Însă totul a decurs minunat mai ales datorită implicării doamnei doctor Oana Dorobanţu, căreia îi mulţumesc nu doar pentru pregătirea sa, ci şi pentru implicarea umană, pentru sfaturi şi dăruire. O recomand cu toată căldura”.

 

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine
Recomandări:
Doza booster oferă 90% protecție împotriva spitalizării
Doza booster oferă 90% protecție împotriva spitalizării
Centrul ASPERA, un an de acreditare, un an de bine pentru copiii cu nevoi speciale
Centrul ASPERA, un an de acreditare, un an de bine pentru copiii cu nevoi speciale