Horoscop săptămânal 3-9 august 2020: noi locuri de muncă la orizont pentru nativii din zodiac

Află ce prezic astrele în săptămâna 3-9 august 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 3-9 august 2020: noi locuri de muncă la orizont pentru nativii din zodiac
Află ce prezic astrele în săptămâna 3-9 august 2020.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- BERBEC

Este o săptămână bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveţi şanse să rezolvaţi o problemă de familie. În relaţia cu partenerul s-ar putea să apară unele tensiuni din cauza unor rude sau prieteni care se vor amesteca în viaţa voastră.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- TAUR

Este momentul rezolvării multor probleme în cuplu. Pe umerii dumneavoastră stau sarcini dificile, decizii importante şi soluţii salvatoare. O idee îndrăzneaţă prinde contur în mintea dumneavoastră în cadrul acestei săptămâni. Începeţi deja să construiţi un plan măreţ la care vă gândiţi de mult.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- GEMENI

Staţi foarte bine în plan finanaciar, ceea ce vă permite să vă cumpăraţi orice vă atrage, chiar şi fără să aveţi neapărat nevoie de acel lucru. La serviciu s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă pe care nu aţi mai întâlnit-o până acum şi care vă depăşeşte.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- RAC

Un prieten vă va acapara întreaga atenţie pentru o bună parte din zi. Nu îl neglijaţi căci prietenii sunt un dar foarte preţios al vieţii. Este o săptămână cu soare, şi la propriu şi la figurat, în care nu se pot petrece decât evenimente fericite.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- LEU

Este foarte posibil ca în această săptămână să fiţi dispuşi să luaţi apărarea câtorva apropiaţi sau colaboratori sau să puneţi capăt unor conflicte mai vechi. Perioada predispune la reacţii bruşte, neaşteptări, dar şi la schimbări radicale.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- FECIOARĂ

Vi se propune o colaborare interesantă pentru dumneavoastră şi din punct de vedere financiar. Gândiţi-vă bine înainte să o refuzaţi. Această perioadă este prielnică relaţiilor sentimentale, dar şi concretizării proiectelor legate de cămin.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- BALANŢĂ

Este momentul să vă concentraţi mai mult asupra propriilor probleme dacă doriţi ca dificultăţile dumneavoastră să se rezolve cât mai repede. Inspiraţia vă va ajuta să depăşiţi cu uşurinţă orice potenţial pericol care ar putea apărea în această săptămână.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- SCORPION

Provocările venite în această săptămână din partea unei persoane de sex opus vă impulsionează în mod pozitiv şi vă fac să priviţi viaţa cu optimism şi mult curaj. Veţi reuşi să obţineţi avantaje materiale de pe urma unei colaborări în cadrul unei afaceri. 

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- SĂGETĂTOR

E cea mai buna perioadă pentru a demonstra de ce anume sunteţi capabili. Eforturile vor fi mari, dar răsplata nu se va lăsa aşteptată. Dacă aveţi în plan să plecaţi într-o excursie împreună cu partenerul de viaţă, vă sfătuim să nu ezitaţi.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- CAPRICORN

Aţi putea primi o veste de departe de la o persoană care nu vă este tocmai indiferentă. Dacă în această săptămână sunteţi în căutarea unui loc de muncă, este cazul să fiţi perseverent.

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- VĂRSĂTOR

În această săptămână sunteţi preocupaţi de bani şi aţi face orice pentru a-i avea. Se caută soluţii de ieşire din dificultate şi se elaborează strategii noi. Vă aflaţi într-o formă deosebit de bună şi ar fi bine să profitaţi de acest moment favorabil. 

Horoscop săptămânal 3-9 august 2020- PEŞTI

S-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu vă lăsaţi demoralizat! Aveţi ocazia de a vă pune în practică ideile, iar oportunităţile care se ivesc la serviciu vă vor face să vă simţiţi mai optimişti.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân