O româncă de 35 de ani s-a stins din viață după ce i s-au făcut patru operații estetice într-o singură zi, la o clinică din Turcia

O tânără din Brăila a decedat după ce a suferit patru operații estetice la o clinică turcească.
  • Publicat:

Raluca Ciupitu, o tânără de 35 de ani din Brăila, a a vrut să-și îmbunătățească aspectul fizic într-o clinică din Turcia, dar a murit la scurt timp de la intervențiile chirurgicale. Soțul femeii este în stare de șoc și acuză medicii de neglijență! 

A murit după ce a suferit patru operații estetice la o clinică din Turcia

O femeie din Brăila a decedat după ce a suferit patru operații estetice în aceeași zi, într-o clinică privată din Turcia. Raluca a murit chiar în brațele soțului său, pe o canapea din fața camerei de hotel din Istanbul în care erau cazați. Tragedia s-a produs în februarie 2023!

De aproape un an, soțul femeii se chinuie să-i facă dreptate partenerei de viață. Raluca Ciupitu a plătit 8.000 de euro pe operațiile estetice care i-au adus moartea. Femeia a decis să-și facă liposucție, implant mamar, lifting brazilian și abdominoplastie, toate în aceeași zi.

Soțul ei a declarat că intervenția trebuia să dureze 4-5 ore, dar când s-a întors la clinică, bărbatul a constatat că Raluca se afla în sala de operație de mai bine de 9 ore.

Citește și: Blefaroplastia: estetică sau necesitate? Ce trebuie să știi despre chirurgia pleoapelor

„Mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute a murit”

Cele patru operații au costat 8.000 de euro, iar bărbatul dă vina pe medicii turci pentru moartea soției sale. A doua zi după intervenții, Raluca nu se simțea deloc bine, însă doctorii de la clinică au insistat ca soțul să o ia acasă. Bărbatul a urcat-o în mașină și a dus-o la hotel, deși starea ei de sănătate nu era una bună. A leșinat chiar și la spital, dar tot a fost externată.

Femeii i s-a făcut rău după intervenții

Pe drum, s-a plâns încontinuu că îi este rău, dar i-am zis «Lasă că te pui în pat și îți revii!»”, a povestit soțul tinerei.

Din păcate, Raluca nu a mai ajuns în camera de hotel, pentru că i s-a făcut rău la recepție.

„Când am ajuns la lift, era o canapea și mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute, a murit”, a mai adăugat bărbatul. Coșmarul familiei nu s-a oprit, căci bărbatul s-a trezit încătușat de polițiștii veniți la fața locului, fix în momentul în care își plângea soția decedată.

A decedat în brațele soțului

„A venit salvarea, iar la o oră, a venit și poliția. Mi-au pus cătușele și mi-au zis că sunt arestat pentru omor. În acel moment, fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon. Le-am zis polițiștilor să se uite pe camere. M-au eliberat și seara am fost să depun plângere”, a mai declarat bărbatul, conform Gândul.ro. 

După decesul femeii, medicul turc, dar și reprezentanții clinicii, i-ar fi pasat lui vina pentru moartea soției sale.

Sursă foto: arhivă personală

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân