O femeie în vârstă de 108 ani a câştigat lupta cu COVID-19

O femeie din New Jersey s-a vindecat în urma infectării cu coronavirus.
  • Publicat:
O femeie în vârstă de 108 ani a câştigat lupta cu COVID-19
FOTO: pexels.com / O femeie în vârstă de 108 ani a învins lupta cu COVID-19

O femeie în vârstă de 108 ani din New Jersey, care susţine că ”a fost determinată să supravieţuiască” a învins lupta cu noul coronavirus, devenind astfel cel mai în vârstă pacient care se vindecă de COVID-19.

Sylvia Goldscholl, care locuieşte încă din 2007 în azilul Allendale Community for Senior Living, s-a izolat după ce a fost tesată pozitiv de COVID-19, informează News 12 New Jersey. După câteva săptămâni, femeia în vârstă de 108 ani s-a vindecat.

”Este foarte periculos. Am supravieţuit pentru că am fost determinată să supravieţuiesc”, a spus Sylvia.

Femeia a crescut în Bronx în marea parte din viaţă şi spune că a fost cea mai mare dintre dintre fraţi, dar ”şi cea mai deşteaptă”, completează. Nu a fost niciodată căsătorită şi nu are copii însă este o mătuşă iubită de nepoţi şi nepoate, mai informează NorthJersey.com

”Sunt o supravieţuitoare. Ar trebui să apar în capul fiecărei liste”, a spus Sylvia pentru News 12.

Deşi Centrul de Prevenţie şi Control al Bolilor a menţionat că persoanele cu vârste de 65 de ani sau mai în vârstă sunt expuse pericolului de infectare cu COVID-19, Sylvia Goldscholl nu este singura centenară care a învins lupta cu virusul. Phil Cario, în vârstă de 108 ani, din New Mexico şi Marilee Asher, o femeie în vârstă de 107 ani din Washington D.C. se numără şi ei pe lista supravieţuitorilor în faţa virusului.

De asemenea, un bărbat din Rimini, Italia, în vârstă de 101 ani a supravieţuit în faţa virusului mortal. Medicii de la spitalul din Rimini, unde ”Domnul P” s-a vindecat, susţin că recuperarea lui extraordinară dă speranţe pentru viitor, mai ales în rândul persoanelor vârstnice. Un alt caz mai este cel al femeii de 102 ani, pe care medicii au numit-o ”Nemuritoarea”. Femeia s-a vindecat după ce a stat internată 20 de zile.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân