O avocată a rămas fără copiii nou-născuți dintr-un motiv stupid. Sarah, Caroline și Christian au ajuns în îngrijirea asistenților maternali: Mama lor muncește prea mult

O avocată celebră din Viena a rămas fără copiii săi. Care este motivul pentru care tripleții au ajuns în grija asistenților maternali?
  • Publicat:

Tripleții Sarah, Caroline și Christian s-au născut cu două luni înainte de termen, așa că au stat în spital mai multe săptămâni. Înainte de a-i aduce acasă, Liane le-a spus cadrelor medicale că va avea dificultăți în îngrijirea tripleților, pentru că mai are și un băiat mai mare de îngrijit și o slujbă destul de solicitantă.

Citește și: Situaţie dificilă la Spitalul de Copii „Dr. Victor Gomoiu”: Lipsa de personal e foarte mare, șefii de secţie cer închiderea camerei de gardă

Mama a adormit în timp ce alăpta

De asemenea, biroul de asistență a fost alertat după ce avocata a adormit pentru scurt timp în secția de alăptare pentru prematuri. După acest incident, medicii neonatologi au început să se îndoiască de faptul că ea ar putea face față atât muncii, cât și a familiei.

Liane Hirschbrich a mărturisit că acțiunile extreme ale autorităților austriecesunt motivate politic, după recenta sa plecare din partid. Mai mult de atât, avocata susține că că niciun oficial nu i-a vizitat anterior casa, înainte de a-i lua copiii. În prezent, tripleții Sarah, Caroline și Christian sunt în grija asistenților maternali, însă „doar temporar”, așa cum a precizat un reprezentant al biroului de asistență socială.

Sursa foto: Facebook Liane Hirschbrich

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân