Nu vă puneţi cu roşiile modificate genetic!

Chiar dacă pledăm pentru o alimentaţie 100% naturală şi pentru fructe şi legume provenind din agricultura biologică, ne-au atras atenţia şi roşiile... modificate genetic!
Nu vă puneţi cu roşiile modificate genetic!

Chiar dacă pledăm pentru o alimentaţie 100% naturală şi pentru fructe şi legume provenind din agricultura biologică, ne-au atras atenţia şi roşiile… modificate genetic!

“Ingineria” le aparţine specialiştilor americani care au urmărit să transforme tomatele în adevărate medicamente pentru cardiaci. Astfel, produsul rezultat conţine o peptită care, odată ingerată, mimează perfect acţiunea colesterolului bun, reducând în felul acesta inflamaţia şi ateroscleroza.

Mai reţineţi că pentru o sănătate optimă, valoarea colesterolului bun (HDL) din organism trebuie să fie mare, în timp ce valoarea colesterolului rău (LDL) trebuie să fie mică.
 

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă