Nu va lasati pacalite de barbati!

Jocurile seductiei sunt amuzante, distractive, captivante si... incitante! Totusi, daca la prima vedere masculul pe care l-ati luat in vizor pare de nota 10, la o observare mai atenta ar putea ramane corijent. Fiti atente si nu va lasati pacalite!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Nu va lasati pacalite de barbati!
Nu va lasati pacalite de barbati!

Jocurile seductiei sunt amuzante, distractive, captivante si… incitante! Totusi, daca la prima vedere masculul pe care l-ati luat in vizor pare de nota 10, la o observare mai atenta ar putea ramane corijent. Fiti atente si nu va lasati pacalite!

In cartea sa „Arta de a face sex”, Mabel iam ne sfatuieste sa nu ne lasam usor impresionate de atractia fizica si nici de barbatii care isi lauda singuri potenta sexuala. Acestia fac doar valva, nu au fond. Orientati-va catre barbatii mai discreti, mai putin agresivi cand vine vorba despre flirt – acestia sunt mai potriviti pentru relatiile amoroase senzuale.

De asemenea, nu va lasati induse in eroare de barbatii care, la prima vedere, par deosebit de pasionali. Daca se comporta precum leul in cusca, „atacandu-va” de la prima intalnire, nu sunt de cursa lunga. Orientati-va catre barbatii mai retinuti, mai putin indrazneti, deoarece acestia stiu sa respecte nevoile unei femei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân