Motivul real pentru care bărbații cu nasul mare sunt mai dotați

Află din următorul material care este motivul pentru care bărbații cu nasul mare sunt mai dotați.
  • Publicat:
Motivul real pentru care bărbații cu nasul mare sunt mai dotați
Foto: shutterstock

Bărbații cu nasul mare sunt mai dotați, au descoperit cercetătorii, iar asta pentru că atunci când se aflau în pântec au fost expuși la un nivel crescut de testosteron.

Acest hormon joacă un rol esențial în formarea nasului și organelor genitale la băieți. Cercetarea, realizată de Ulsan University Hospital, Coreea de Sud, întărește rezultatele unui studiu din 2021. Astfel, s-a descoperit că bărbații cu un nas de 4.5cm au în medie un penis erect de 10cm. Iar cei care au un nas de 5.5cm a un penis de 13.4 cm.

Ultima probă a inclus 1.160 ce bărbați la vârsta de 30 de ani, care aveau atât tălpile mari, cât și organul genital. Ani de zile s-a sugerat că bărbații cu palme, tălpi și nas mare sunt și dotați în pantaloni.

Unele studii sugerează că dacă degetul inelar este lung, acesta poate fi un indicator al unui penis mare. Cercetătorul Dr Sungwoo Hong a spus:

„Mărimea nasului este un indicator important pentru mărimea penisului. Circumferința este asociată mărimii piciorului. Există studii care sugerează că expunerea la hormoni în perioada prenatală afectează creșterea organelor genitale”.

Mărimea medie a penisului

În urma rezultatelor se pare că lungimea medie a penisului în stare flască este de 9.1cm, în timp ce lungimea medie a penisului în stare erectă este 13.1cm. Circumferința medie a penisului este de 9.2cm în stare flască și 12.7cm în stare erectă.

Un alt studiu publicat în 2013 în Journal of Sexual Medicine, făcut de Universitatea din Indiana, la care au luat parte 1.661 de persoane, subiecților li s-a cerut să vină cu măsurătorile penisului pentru a-i putea ajuta în găsirea prezervativelor potrivite dimensiunilor lor. Când participanții au venit cu numerele, lungimea medie a penisului în stare erectă era de 14.4 cm, iar media circumferinței era de 12.2cm. Specialiștii au menționat în studiu că nivelul de excitare poate influența dimensiunea penisului, iar din acest motiv sexul oral avea un efect mai mare comparativ cu stimularea manuală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân