Meghan Markle a născut! Ducii de Sussex și-au numit fiica după două femei importante din viața Prințului Harry

Pe lângă faptul că cei doi au ales un nume adorabil pentru cea mică, acesta poartă cu el și o semnificație specială pentru Harry.
  • Publicat:
Meghan Markle a născut! Ducii de Sussex și-au numit fiica după două femei importante din viața Prințului Harry
Foto: profimedia

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară. Ducesa de Sussex a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe numele ei Lilibet Diana. Pe lângă faptul că cei doi au ales un nume adorabil pentru cea mică, acesta poartă cu el și o semnificație specială pentru Harry.

Ce semnificație are numele fețitei ducilor de Sussex

Numită după două dintre cele mai importante femei din viața ducelui, Lilibet (Lili, pe scurt) este un omagiu adus bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, fiind porecla din copilărie a Majestății sale, dar și numele cu care era strigată de regretatul ei soț, Prințul Philip. La înmormântarea lui, Regina a lăsat o scrisoare scrisă de mână pe sicriu, semnată „Lilibet”.

Al doilea nume al fetiței ducilor de Sussex este evident numele mamei Prințului Harry, care a decedat în urma unui accident de mașină în 1997. Potrivit unui comunicat oficial, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut pe 4 iunie la spitalul Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California.

”Atât mama, cât și copilul sunt perfect sănătoși. Ducele și Ducesa de Sussex mulțumește tuturor pentru mesajele călduroase”, se arată în comunicat potrivit InStyle.

Pe site-ul lor oficial, Archwell, cuplul regal a scris ”Pe data de 4 iunie am fost binecuvântați cu venirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Este mai mult decât ne-am fi putut imagina și rămânem recunoscători pentru toată dragostea și mesajele primite din întreaga lume. Mulțumim pentru bunătatea și sprijinul din această perioadă specială pentru familia noastră”.

Meghan și Harry mai au un fiu, Archie, în vârstă de 2 ani, care acum a devenit frate mai mare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”