Aplicațiile de dating introduc funcția de verificare dacă potențialul partener este vaccinat împotriva COVID

  • Publicat:
Aplicațiile de dating introduc funcția de verificare dacă potențialul partener este vaccinat împotriva COVID
Utilizatorii aplicațiilor de dating vor putea vedea dacă potențialul partner este vaccinat anti-COVID./ Foto: Shutterstock

Cei care caută iubirea online vor putea vedea dacă potențialul partener a fost vaccinat împotriva COVID-19.

Aplicații de dating precum Tinder și Hinge, dar și site-uri precum Match și Plenty of Fish, vor adăuga opțiunea care le permite utilizatorilor să vadă cine dintre potențialii parteneri a primit vaccinul împotriva noului coronavirus, scrie BBC.

Cei care sunt vaccinați vor primi bonusuri în cadrul aplicațiilor, deși procesul va fi unul voluntar și fără o verificare oficială.

Aplicațiile de dating le vor oferi utilizatorilor vaccinați ecusoane pe care va fi vizibil statusul celor vaccinați. Printre acestea se numără Tinder și Muzmatch.

Un sondaj arată că participanții caută mai degrabă un partener vaccinat

Bumble, o altă aplicație de dating, va permite internauților să își exprime opțiunea dacă își doresc să iasă la întâlniri în exterior sau în interior, departe de locurile aglomerate, dar și ce așteptări au legate de măști și distanțarea socială.

Un sondaj recent YouGov a scos la iveală că majoritatea participanților sunt dornici să iasă cu cineva care a primit vaccinul anti COVID, decât cu cineva care nu a primit serul.

Această opțiune va fi introdusă pentru a încuraja tinerii să facă vaccinul împotriva virusului care a declanșat o pandemie de mai bine de un an.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân