Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame

Cântăreaţa americană Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri la Los Angeles, informează billboard.com, citat de Mediafax.
Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame

Cântăreaţa americană Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri la Los Angeles, informează billboard.com, citat de Mediafax. 

Steaua dedicată artistei americane, cea de 2.556-a de pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood, se află la intersecţia dintre Hollywood Boulevard şi Argyle Avenue, pe trotuarul din faţa W Hotel. Pe faţada Teatrului Pantages, aflat vizavi, a fost afişat următorul mesaj: „O stea pentru o stea! Felicitări, Mariah Carey!”.

Numeroşi fani au fost prezenţi la ceremonia de miercuri. La eveniment a participat şi L.A. Reid, CEO-ul casei de discuri Epic Records, care a spus că discursul său introductiv va fi „o scrisoare de dragoste” către artistul lui preferat. Cineastul Lee Daniels, care a colaborat cu Mariah Carey la filmul „Precious: După romanul «Push» de Sapphire”, s-a referit la artistă cu apelative precum „buna mea prietenă” şi „Regina”, confirmând apoi o afirmaţie făcută şi de L.A. Reid, potrivit căruia celebra cântăreaţă „nu spune niciodată ceva rău despre oameni”. Apoi, regizorul american a lăsat să se înţeleagă că Mariah Carey va juca în următorul sezon al serialului TV pe care îl regizează, „Empire”.

Stephen Hill, directorul de programe al televiziunii BET, a adus la rândul său un tribut artistei americane, după care a urmat la microfon regizorul Brett Ratner, care a regizat nouă dintre videoclipurile vedetei. „E o artistă unică, care a emoţionat oamenii din lumea întreagă. Zilele noastre de naştere sunt despărţite doar de o zi. O consider ca pe o soră – aşadar, tabloidelor, lăsaţi-ne în pace. Ştirile voastre nu sunt adevărate”, a spus Ratner.

Apoi, Mariah Carey, purtând o rochie neagră, lungă şi fără mâneci, a captat întreaga atenţie şi a susţinut un scurt discurs de mulţumire, la care au asistat şi copiii ei, gemenii Monroe şi Moroccan. Vedeta a mulţumit, de asemenea, fanilor şi invitaţilor prezenţi la eveniment. „Dumnezeule, e atât de copleşitor şi de emoţionant. Mă faceţi să plâng. Această stea reprezintă o mare onoare şi un vis devenit realitate”, a spus vedeta americană.

Ceremonia, care a durat aproximativ 40 de minute, a fost urmată de un dineu de gală, organizat la Hollywood Roosevelt Hotel.

Mariah Carey – care deţine 18 piese ce au ajuns pe primul loc în topul american, mai mult decât oricare alt artist solo – susţine în această perioadă un turneu în rezidenţă la Las Vegas şi a spus că această serie de show-uri au împiedicat-o să lucreze la cel de-al 15-lea album de studio din carieră.

De asemenea, Mariah Carey a spus că este foarte posibil să se îndrepte din nou către cinematografie după încheierea turneului din Las Vegas. Ea s-a remarcat deja în filme precum „Strălucire/ Glitter” (2011) şi „Precious: După romanul «Push» de Sapphire” (2009).

Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 14 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii ’90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii ’90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul „The Emancipation of Mimi”, care a avut un imens succes. Albumul ei „E=MC2”, lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei „Touch My Body”. Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a susţinut un nou turneu mondial, prin care artista americană şi-a promovat cel mai recent album de studio, „Me. I Am Mariah…The Elusive Chanteuse”, lansat pe piaţă în mai 2014.

Recomandări:
Lecții gratuite de educație acvatică la Mamaia
Lecții gratuite de educație acvatică la Mamaia
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion