Love MASCARA! Alege periuţa care ţi se potriveşte

Fiecare reprezentantă a sexului frumos are anumite aşteptări când vine vorba de mascara. Fie doreşte gene mai lungi, curbe sau volum. Acum intervine tipul de perie potrivită şi... întrebuinţarea corectă.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Love MASCARA! Alege periuţa care ţi se potriveşte

Fiecare reprezentantă a sexului frumos are anumite aşteptări când vine vorba de mascara. Fie doreşte gene mai lungi, curbe sau volum. Acum intervine tipul de perie potrivită şi…întrebuinţarea corectă.

„În principiu se întâlnesc 3 feluri de nevoi şi automat 3 tipuri de perie. Doamnele şi domniţele care doresc gene mai lungi trebuie să ştie că pentru asta trebuie să aleagă mascara cu perie subţire şi mai lungă. Pentru volum, peria este groasă, iar pentru curbare e nevoie de o mascara cu perie mai grosuţă şi curbată”, subliniază Adela Pasc, make-up artist Rimmel London.

Un produs eficient şi pe care trebuie să-l treci automat pe lista cosmeticelor preferate este mascara tratament – conferă alungire genelor datorită periei existente şi este în acelaşi timp folosită şi ca tratament (are în componenţă complexul unic Grow-Lash ce fortifică, hrăneşte şi ajută la regenerarea genelor în mod natural). O altă perie pentru gene de vis este cea în formă de clepsidră – urmăreşte linia naturală a genelor pentru a oferi volum şi curbare în acelaşi timp.

Un aspect deloc de neglijat în utilizarea acestui produs este termenul de valabilitate – în general de 6-12 luni. Însă atunci când foloseşti mascara zilnic, nu o să atingi termenul limită, întrucât componenţii acesteia duc la uscarea produsului şi automat la imposibilitatea de folosire.

Gene frumoase, gene sănătoase – de aceea, mascara, ca şi celelalte produce de machiaj, nu se împrumută altcuiva sau de la altcineva, peria acesteia fiind un bun conductor de boli oculare!

Cea mai eficientă metodă de îndepărtare a mascarei este demachiantul bifazic. Acesta face parte din categoria demachianţi uleioşi şi ajută atât la îndepărtarea machiajului, cât şi la îndepărtarea mascarei (poate fi cel mai greu de îndepărtat produs de machiaj). Un demachiant bifazic foarte bun îndepărtează uşor machiajul waterproof.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Iaurtul cu fructe, bombă calorică?
Iaurtul cu fructe, bombă calorică?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”