Best Mascara

articol
  • Publicat:
Best Mascara
Best Mascara

Ce tip de gene am? Sunt lungi, intoarse, groase, subtiri?
Odata ce ai gasit raspunsuri la aceste intrebari, vei putea stii ce avantaje ai si unde trebuie sa mai lucrezi pentru ca ochii tai sa fie incredibil de expresivi. De asemenea, vei stii si ce fel de mascara iti va evidentia genele cel mai bine. Astfel, genele subtiri, vor parea mai groase, gratie formulei speciale de ingrosare a rimelului, in timp ce genele lungi, vor fi curbate cu ajutorul unui rimel special.

Ce tip de mascara se potriveste cu stilul meu? Ce ar merge cel mai bine cu tinuta si garderoba mea, in general?
Rimelurile se gasesc pe piata intr-o paleta foarte bogata de culori si stiluri, plecand de la cel mai inchis negru, pana la cea mai deschisa nuanta de maro, dar si verde sau albastru (navy). Mascara neagra si cea maro sunt atat cele mai folosite, dar si cele mai indicate, atunci cand vrem ca tinuta sa se potriveasca perfect cu nuanta genelor. De asemenea, atunci cand cumperi un rimel, este bine sa iei in consideratie intreaga garderoba, pentru ca il vei folosi zilnic, si de aceea, el trebuie sa se identifice cu nuanta dominanta a hainelor tale. Importanta este si culoarea tenului si a parului.

Planuiesc sa merg la inot? Exista posibilitatea sa plang sau sa rad cu lacrimi?
Daca ai raspuns afirmativ la toate intrebarile de mai sus, inseamna ca ar fi indicat sa optezi pentru o mascara waterproof, adica rezistenta la apa. Este solutia ideala atunci cand vine vorba despre filme romantice sau momente emotionante: absolviri, nunti, inmormantari, despartiri. Demachierea, atunci cand folosesti un astfel de rimel, se poate dovedi a fi problematica, iar asta din cauza ca fiind rezistent la apa, el necesita o inlaturare cu demachiant. E bine sa folosesti unul specializat pe zona ochilor, care este mai sensibil cu aceasta portiune delicata.

Visezi la gene metalice si voluminoase, care sa-ti incadreze fata?
Daca da, vei vrea probabil sa iti cumperi o mascara care intoarce ssau rasuceste genele. Cateodata, acest tip de rimel are mai multe caracteristici, adica pe langa faptul ca iti intoarce genele, le si ingroasa si face sa para mai lungi. Trebuie sa fii atenta sa nu faci excese. Niste gene incarcate prea tare, nu te vor avantaja deloc, dimpotriva.

Ai genele deschise la ciloare si ai senzatia ca nu le observa nimeni din cauza asta? Ai senzatia ca trebuie sa aplici mult prea multa mascara ca sa devina vizibile?
Daca te obsedeaza raspunsurile la aceste intrebari, incearca sa cumperi un rimel care ingroasa genele. De asemenea, poti testa si o formula care le ingroasa si in acelasi timp le si mareste volumul. Rimelurile de acest fel sunt mai groase si te vor ajuta sa iti scoti genele din anonimat. O alta solutie pentru impasul in care te aflii, este rimelul cu dubla actiune. Intai se aplica o masca, apoi mascara in sine. Daca tot nu ai reusit sa obtii efectul pe care ti-l doreai, poti sa apelezi la gene false, mai ales daca vrei sa fii senzatia vreunei petreceri.

Indiferent ce tip de rimel alegi, e bine sa stii ca ii vei dubla efectul daca alegi un eyeliner potrivit si daca aplici un pic de fard. Pentru a-ti pastra ochii sanatosi si frumosi, demachiaza-te in fiecare seara!

Articol exclusiv online

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Ingrijire optima pentru ten
Ingrijire optima pentru ten
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”