Loredana a purtat o rochie de trei mii de euro cusută direct pe ea

Loredana a tăiat răsuflarea întregii audienţe cu o rochie spectaculoasă, care a făcut-o să strălucească la propriu.
09.12.2013
Loredana a purtat o rochie de trei mii de euro cusută direct pe ea

Sâmbătă seara, 7 decembrie, la Pro Tv, în cea de-a doua gală live a Vocii României, Loredana a tăiat răsuflarea întregii audienţe cu o rochie spectaculoasă, care a făcut-o să strălucească la propriu.

Un adevărat cameleon al stilului, antrenoarea a mizat în această ediţie a show-ului pe o rochie creată în colaborare cu LouLouBoutique. Detaliile care au atras atenţia au fost sutele de strasuri care acopereau cea mai mare parte a rochiei, precum şi materialul transparent aşezat strategic, care i-a pus divei în valoare silueta perfectă.

“Rochia este în întregime cusută manual şi valorează aproximativ trei mii de euro. Zece oameni au cusut în tandem strasurile, pietrele şi broderia, direct pe Loredana. Întreg procesul a durat şase zile”, a declarat Eniko Szanto, stylist-ul emisiunii.

O altă divă celebră pentru rochia cusută direct pe propriul corp a fost Marylin Monroe. Figură emblematică a secolului trecut, Marylin a făcut furori în celebra rochie de culoarea pielii, acoperită cu pietre, în care i-a cântat “La mulţi ani!” preşedintelui J.F. Kennedy.

 

 

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos
Recomandări: