Laura Cosoi, câştigătoarea Gourmand World Cookbook Awards

Laura Cosoi a fost desemnată marea câştigătoare a celei de-a XX-a ediţii a concursului Gourmand World Cookbook Awards, categoria Best TV Chef Book - Europe, pentru volumul “Rămâi la masă?”, apărut în 2014 la Curtea Veche Publishing
Laura Cosoi, câştigătoarea Gourmand World Cookbook Awards

Laura Cosoi a fost desemnată marea câştigătoare a celei de-a XX-a ediţii a concursului Gourmand World Cookbook Awards, categoria Best TV Chef Book – Europe, pentru volumul “Rămâi la masă?”, apărut în 2014 la Curtea Veche Publishing.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 9 iunie 2015, în Yantai, China, unde Laura a participat alături de numeroşi reprezentanţi ai industriei culinare din întreaga lume. Înfiinţate în Franţa în 1995, Premiile Gourmand World Cookbook sunt astăzi cele mai prestigioase distincţii din domeniul culinar, putând fi comparate ca importanţă cu Premiile Oscar din cinematografie.

„Sunt extrem de emoţionată, volumul „Rămâi la masă?” este foarte important pentru mine şi nu am visat niciodată că aş putea ajunge să particip la o astfel de competiţie – cea mai mare din lume! -, cu atât mai puţin nu m-am aşteptat să câştig! Iată ca pasiunea pe care am pus-o în această carte a impresionat juriul, al cărui preşedinte, Edouard Cointreau, mi-a înmânat diploma! Sunt copleşită şi extrem de fericită că am parte de o experienţă atât de frumoasă şi intensă!„, a declarat Laura imediat după festivitatea de decernare a premiilor, la care a participat alături de logodnicul ei, Cosmin.

Înfiinţate în urmă cu 20 de ani, premiile Gourmand sunt practic cele care au creat industria cărţilor de bucate, iar evenimentul organizat anual este cel mai mare eveniment pentru cartile de gastronomie din lume. Fondatorul Premiilor Gourmand, Edouard Cointreau, este moştenitorul celebrului imperiu Cointreau din Franţa (renumit în toată lumea pentru lichiorul şi coniacul cu acelaşi nume), Preşedintele Asociaţiei Mondiale a Producătorilor de Emisiuni Gastronomice şi Preşedintele de Onoare al China Food Television.

“Rămâi la masă?” de Laura Cosoi este un veritabil jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care vedeta le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet. Reţetele din carte sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase.
Dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire.

Recomandări:
Rețelele sociale, principalele surse de știri false și dezinformare în pandemie
Rețelele sociale, principalele surse de știri false și dezinformare în pandemie
Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex
Ce nume va purta fetița Ducilor de Sussex