Laura Cosoi, câştigătoarea Gourmand World Cookbook Awards

Laura Cosoi a fost desemnată marea câştigătoare a celei de-a XX-a ediţii a concursului Gourmand World Cookbook Awards, categoria Best TV Chef Book - Europe, pentru volumul “Rămâi la masă?”, apărut în 2014 la Curtea Veche Publishing
  • Publicat:
  • Actualizat:
Laura Cosoi, câştigătoarea Gourmand World Cookbook Awards

Laura Cosoi a fost desemnată marea câştigătoare a celei de-a XX-a ediţii a concursului Gourmand World Cookbook Awards, categoria Best TV Chef Book – Europe, pentru volumul “Rămâi la masă?”, apărut în 2014 la Curtea Veche Publishing.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 9 iunie 2015, în Yantai, China, unde Laura a participat alături de numeroşi reprezentanţi ai industriei culinare din întreaga lume. Înfiinţate în Franţa în 1995, Premiile Gourmand World Cookbook sunt astăzi cele mai prestigioase distincţii din domeniul culinar, putând fi comparate ca importanţă cu Premiile Oscar din cinematografie.

„Sunt extrem de emoţionată, volumul „Rămâi la masă?” este foarte important pentru mine şi nu am visat niciodată că aş putea ajunge să particip la o astfel de competiţie – cea mai mare din lume! -, cu atât mai puţin nu m-am aşteptat să câştig! Iată ca pasiunea pe care am pus-o în această carte a impresionat juriul, al cărui preşedinte, Edouard Cointreau, mi-a înmânat diploma! Sunt copleşită şi extrem de fericită că am parte de o experienţă atât de frumoasă şi intensă!„, a declarat Laura imediat după festivitatea de decernare a premiilor, la care a participat alături de logodnicul ei, Cosmin.

Înfiinţate în urmă cu 20 de ani, premiile Gourmand sunt practic cele care au creat industria cărţilor de bucate, iar evenimentul organizat anual este cel mai mare eveniment pentru cartile de gastronomie din lume. Fondatorul Premiilor Gourmand, Edouard Cointreau, este moştenitorul celebrului imperiu Cointreau din Franţa (renumit în toată lumea pentru lichiorul şi coniacul cu acelaşi nume), Preşedintele Asociaţiei Mondiale a Producătorilor de Emisiuni Gastronomice şi Preşedintele de Onoare al China Food Television.

“Rămâi la masă?” de Laura Cosoi este un veritabil jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care vedeta le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet. Reţetele din carte sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase.
Dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”