Lady Gaga, alături de comunitatea gay

Cântăreaţa excentrică de origine italiană, Lady Gaga, pe numele său real Stefania Gabriella Germanotta, nu s-a mai afişat în public şi a anulat otate concertele de când a suferit intervenţia chirurgicală la şold în luna februarie. Recent, însă, diva a ieşit din conul de umbră în care s-a învăluit şi a ţinut morţiş să susţină un discurs de omagiere a momentului istoric, şi anume căsătoriile între persoane de acelaşi sex.
Lady Gaga, alături de comunitatea gay

Cântăreaţa excentrică de origine italiană, Lady Gaga, pe numele său real Stefania Gabriella Germanotta, nu s-a mai afişat în public şi a anulat otate concertele de când a suferit intervenţia chirurgicală la şold în luna februarie.

Recent, însă, diva a ieşit din conul de umbră în care s-a învăluit şi a ţinut morţiş să susţină un discurs de omagiere a momentului istoric, şi anume căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Gaga a mărturisit că în liceu avea mari probleme cu ceilalţi adolescenţi, care o percepeau ca pe o ciudată şi o inadaptată, drept pentru care şi-a găsit refugiul şi înţelegerea în rândul activiştilor pentru drepturile persoanelor gay.

După discurs, Gaga a cântat a capella imnul comunităţii gay, Star Spangled Banner, şi a fluturat mândră un steag curcubeu, specific acestor categorii de persoane.

 

 

Sursa: usmagazine.com