La mare, fara arsuri solare!

In caz de arsuri solare foloseste Bepanthen Cooling Foam Spray
La mare, fara arsuri solare!
La mare, fara arsuri solare!

Ti-ai programat deja vacanta de vara, nu-i asa? Nu poate trece vara fara cateva weekend-uri pe litoral sau macar o saptamana la rudele de la tara unde poti sa te bucuri din plin de plaja printre florile din gradina. Ce nu ti-ai programat probabil sunt arsurile solare.

Ele vin de obicei la pachet si trec numai dupa ce te supara timp de cateva zile cu roseata, durere, usturime, probleme care, ideal ar fi sa nu ne strice concediul. Iti dam un pont pentru o vacanta fara aceste necazuri: Bepanthen Cooling Foam Spray! In caz de arsura solara, doar il pulverizezi pe zonele de piele afectata si… ai scapat de necazuri!

Particulele microscopice de spuma se absorb in piele imediat, fara masare, iar efectul de racorire si calmare este instantaneu. Cu Bepanthen Cooling Foam Spray poti sa-ti faci vacanta fara cusur!

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Reduceri de vara!
Reduceri de vara!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice