Kim Kardashian, din nou însărcinată!

Vedeta TV Kim Kardashian şi rapperul Kanye West vor deveni părinţi din nou, a confirmat starleta americană într-un clip promoţional pentru reality-show-ul "Keeping Up with the Kardashians".
Kim Kardashian, din nou însărcinată!

Vedeta TV Kim Kardashian şi rapperul Kanye West vor deveni părinţi din nou, a confirmat starleta americană într-un clip promoţional pentru reality-show-ul „Keeping Up with the Kardashians”.

„Am primit rezultatele analizelor de sânge şi sunt însărcinată!”, îi spune Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, surorii sale Khloe, în acest clip promoţional, difuzat duminică.

Luna aceasta, Kardashian a vorbit pentru televiziunea E! News despre eforturile sale şi ale soţului ei de a avea un al doilea copil.

„Încercăm. Încercăm zilnic. Nu poţi încerca mai mult decât o facem noi”, a spus Kardashian. „Devine obositor. (West) spune mereu: ‘Să încerci să faci al doilea copil nu este la fel de amuzant ca încercarea de a avea primul copil'”, a mai spus Kim Kardashian.

Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este „Yeezus”, lansat în iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonistă a reality show-ului „Keep Up with the Kardashians”, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Vom avea haine... smart?
Vom avea haine... smart?