Kassandra Rotariu, interviu emoționant la Taclale! Confesiunile tulburătoare ale unei adolescente care a trecut prin calvarul a peste 50 de operații

  • Publicat:
Kassandra Rotariu, interviu emoționant la Taclale! Confesiunile tulburătoare ale unei adolescente care a trecut prin calvarul a peste 50 de operații

Fiica fostului mare fotbalist Iosif Rotariu a acceptat să vorbească în premieră într-un podcast despre teribilele încercări prin care a trecut și trece în continuare. Materialul-eveniment îl puteți urmări, joi 23 noiembrie, ora 21.00, la Taclale, pe CANCAN.RO sau pe pagina de YouTube  CANCAN.

Povestea Kassandrei Rotariu a impresionat o țară întreagă. Părăsită de mama naturală și torturată de o bunică inconștientă, care a aruncat-o într-un final de la etaj, copila de numai 4 ani a avut șansa unică de a fi adoptată de fostul mare internațional Iosif Rotariu și de soția acestuia, Dana.

Maltratată psihic și fizic, dar și cu un verdict medical crunt, osteomielită acută infecțioasă, Kassandra a pornit alături de noua ei familie pe un drum lung și extrem de anevoios al recuperării medicale. Au fost ani întregi de chin și de durere pentru micuța Kassi, nevoită să ia drumul unor spitale de renume din Franța pentru un șir interminabil de peste 50 de operații. Au fost ani incredibil de grei și pentru noua ei familie, nevoită să acopere cheltuielile mari necesare acestor intervenții.

Cazul a fost extrem de mediatizat, iar oamenii cu suflet, prieteni, foști coechipieri sau cunoștințe ale lui Iosif Rotariu, dar și oameni care au rezonat la durerea și suferința acestei fetițe au fost de mare ajutor în lupta aceasta permanentă a Kassandrei. Parcă pe nevăzute, timpul a trecut, iar fiica lui Iosif Rotariu a sărbătorit în acest an majoratul.

Hăituită de privirile piezișe sau curioase ale oamenilor, incomodată de întrebările pe care le primea la tot pasul de la cei care citiseră în presă despre cazul ei, Kassandra a decis să evite aparițiile publice în mass-media pentru a scăpa de această ”notorietate” dureroasă.

După ani de zile de auto-izolare, cu ajutorul Denisei Nechifor, o prietenă bună a familiei Rotariu, jurnalistul Liviu Chiriță a reușit să o convingă pe Kassi să vină la Taclale, o premieră pentru podcasturile din România.

Kassandra s-a descărcat și a vorbit deschis despre ceea ce o deranjează în comportamentul oamenilor față de ea, a oferit detalii șocante legate de următoarea operație pe care ar trebui să o efectueze, dar și despre starea  de sănătate delicată în care se află mama ei  și a mărturisit că își dorește foarte mult să plece din România!

A ieșit o discuție emoționantă, presărată cu lacrimi și confesiuni incredibile ale unei adolescente de 18 ani care luptă permanent cu durerile psihice și fizice, dar care, la fel ca orice tânăr din generația ei are vise, pasiuni, dorințe și aspirații. Întregul material îl puteți urmări joi, 23 noiembrie ora 21,  la Taclale, pe CANCAN.RO și pe pagina de YouTube  CANCAN.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc