Intarzie urmele timpului cu ajutorul cuprului

Foloseste fata de perna si masca de ochi Cupron.
Intarzie urmele timpului cu ajutorul cuprului
Intarzie urmele timpului cu ajutorul cuprului

Ti-ar placea sa jonglezi cu timpul? O poti face. Ii poti intarzia semnele pe pielea ta. Cum anume? Prin mentinerea unui ritm alert al regenerarii celulare. Pe masura ce inaintezi in varsta, acesta devine tot mai lenta.

La adolescenta, pielea se reinnoieste o data la 28 de zile, in vreme ce la adultii de varsta mijlocie perioada se poate extinde pana la 48 de zile. Inevitabil, apar semnele imbatranirii. Acestea sunt potentate si de factorii de mediu sau de stilul de viata: poluare, frig, soare, fumat.

Acum poti sa intarzii urmele timpului. Foloseste fata de perna si masca de ochi Cupron. Oxizii de cupru stimuleaza productia de colagen si elastina la nivelul pielii. In plus, au si un efect antioxidant. Ai aflat deja: cuprul este aliatul natural al sanatatii si frumusetii.

Cauta produsele Curpon in farmacii sau afla mai multe aici.
 

Tags:
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Colectia Acne primavara-vara 2009
Colectia Acne primavara-vara 2009
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă