Îndrăgostiţii se întâlnesc la Galeria Dalles

Din 9 februarie, toţi îndrăgostiţii sunt invitaţi la Galeria Dalles, să trăiască din plin atmosfera romantică a Târgulului de Valentine’s Day.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Îndrăgostiţii se întâlnesc la Galeria Dalles
Îndrăgostiţii de întâlnesc la Galeria Dalles

Din 9 februarie, toţi îndrăgostiţii sunt invitaţi la Galeria Dalles, să trăiască din plin atmosfera romantică a Târgulului de Valentine’s Day.

Timp de şase zile, Galeria Dalles va fi locul unde îşi dau întâlnire cei care aşteaptă cu nerăbdare să-şi exprime cele mai frumoase gânduri şi emoţii faţă de acea persoană specială din viaţa lor, prin cadouri dintre care mai romantice, inedite sau nonconformiste.

Fiind luna iubirii, bijuteriile stau la loc de cinste în galeria cadourilor întotdeauna primite cu braţele deschise de doamne şi domnişoare. Bijuterile din argint, pietrele semipreţioase, din Thailanda, India, Peru sau Maroc, creaţiile hand made ale artiştilor plastici, măştile veneţiene, parfumurile sau cosmeticele pot reprezenta cadoul perfect pentru această zi.

Pentru ziua inimilor îndrăgostite, dulciurile fine siciliene din pastă de migdale sau cele personalizate din marţipan sau pastiaj, dar şi delicioasa patiserie grecească vor îndulci şi mai mult gustul dragostei, iar dacă sunt savurate alături de un vin sau o şampanie fină, momentele în doi vor fi o amintire de neuitat.

Dacă doriţi să vă surprindeţi partenerul cu un cadou elegant, vă sugerăm să vizitaţi expoziţia cu vânzare de ceasuri de mână sau de perete, produse în Franţa sau Germania. Stilul şi personalitatea lor reprezintă un amestec de poezie şi natural. A purta un astfel de ceas este o puternică emoţie şi o provocare.

Nu uitaţi că atmosfera romantică este un element important pentru ca dragostea să prindă aripi. Şi cum s-ar putea crea mai bine cadrul romantic dacă nu prin lectură, muzică sau jocuri de cuplu. Toate le găsiti la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles.

Cum un weekend romantic poate însemna o evadare din oraş, participă la tombolă şi poţi câştiga o excursie de vis la Sinaia.

Pentru a profita de toate acestea şi multe altele, te invităm la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles, deschis între 9 şi 14 februarie, între orele 10:00 şi 20:00.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează:
http://www.dallesrevolution.ro/ sau pagina de Facebook Galeria Dalles

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Injecţie anti-colesterol
Injecţie anti-colesterol
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”