Încurajează creativitatea micuţilor tăi, câştigă premii de 1 iunie, oferite de elefant.ro!

Echipa “Ce se întâmplă, doctore?” sprijină, alături de Elefant.ro, iniţiativele creative ale copiilor. Astfel, am dezvoltat platforma Creative Kids, cu sfaturi, informaţii şi materiale video.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Încurajează creativitatea micuţilor tăi, câştigă premii de 1 iunie, oferite de elefant.ro!

Orice părinte îşi doreşte ca micuţul său să-şi dezvolte la maximum creativitatea. Iar pentru aceasta este nevoie de timp de calitate cu copiii, de activităţi diverse, de mult joc, de exprimarea liberă a ideilor şi de încurajări cât cuprinde.

Copiii au un potenţial extraordinar, o imaginaţie peste măsură şi o dorinţă imensă de a descoperi lucruri şi activităţi noi. Iar toate acestea pot fi valorificate la maximum dacă părinţii au grijă ca micuţii să aibă parte de mult joc, de discuţii libere, de un spaţiu amenajat pentru activităţile creative, care îi pasionează.

De altfel, cu cât sunt mai creativi, cu atât copiii se dezvoltă mai bine, sunt mai sănătoşi, mai sociabili, învaţă mai bine şi au mai multă încredere în ei.

Aşa că dacă te-am convins asupra importanţei creativităţii, trebuie să-ţi spunem că echipa “Ce se întâmplă, doctore?” sprijină, alături de Elefant.ro, iniţiativele creative ale copiilor. Astfel, am dezvoltat platforma Creative Kids, cu sfaturi, informaţii şi materiale video.

Te poţi bucura de sfaturile specialiştilor în parenting, le poţi aplica în viaţa de zi cu zi pentru a dezvolta creativitatea copiilor tăi şi poţi câştiga premii de Ziua Copilului, dacă accepţi provocările noastre.

Platformei Creative Kids i s-au alăturat Oana Ioniţă şi copiii săi, care au realizat prima provocare: un peisaj de primăvară din România!

Alătură-te şi tu provocării!

Creează un peisaj de primăvara din Romania şi echipa CSID.RO, împreună cu Elefant.ro, te va premia! Vezi aici mecanismul şi regulamentul concursului: https://creativekids.csid.ro/ce-este-creative-kids/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030