Iaurtul cu vanilie, afrodiziacul minune

Oamenii de ştiinţă americani au constatat, cu ocazia unor teste de laborator pe animale, că iaurtul cu vanilie poate avea efecte stimulante asupra libidoului.
Iaurtul cu vanilie, afrodiziacul minune

Oamenii de ştiinţă americani au constatat, cu ocazia unor teste de laborator pe animale, că iaurtul cu vanilie poate avea efecte stimulante asupra libidoului, informează MEDIAFAX.

Savanţii de la prestigiosul Massachusetts Institute of Technology (MIT) din Statele Unite ale Americii au constatat cu surprindere că acest produs ameliorează activitatea sexuală a şoarecilor. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât savanţii americani au făcut această descoperire în timp ce urmăreau cu totul alte aspecte ale experimentului – impactul pe care îl are asupra obezităţii o suplimentare cu faimosul iaurt cu vanilie, pe durata unui regim care imita caracteristicile „junk-food”: bogat în grăsime, sărac în fibre şi în nutrimente.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro
 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL