Gabriela de la Cheeky Girls, implicata intr-o noua relatie sentimentala

Gabriela Irimia, jumatatea geamana a trupei Cheeky Girls, este implicata intr-o noua relatie sentimentala, la putin timp dupa ce s-a despartit de parlamentarul britanic liberal-democrat Lembit Opik.
  • Publicat:
Gabriela de la Cheeky Girls, implicata intr-o noua relatie sentimentala
Gabriela de la Cheeky Girls, implicata intr-o noua relatie sentimentala

Gabriela Irimia, jumatatea geamana a trupei Cheeky Girls, este implicata intr-o noua relatie sentimentala, la putin timp dupa ce s-a despartit de parlamentarul britanic liberal-democrat Lembit Opik. Gabriela si barbatul cu care aceasta are o relatie, mai tanar decat politicianul Lembit Opik, au fost vazuti impreuna intr-un club londonez, Mahiki.

Sora geamana a acesteia, Monica Irimia, a fost, de asemenea, prezenta la petrecerea de la club, potrivit thesun.co.uk. Potrivit presei londoneze, Gabriela si misteriosul barbat s-au sarutat si s-au tinut de mana in public.
Gabriela, in varsta de 25 de ani, s-a despartit de logodnicul sau, Lembit Opik, in varsta de 43 de ani, in luna iulie. Surse din anturajul celor doi au declarat ca acestia s-au despartit din cauza certurilor din ce in ce mai dese.

Potrivit unei surse, ultima cearta dintre acestia a pornit de la faptul ca Lembit a intarziat la aniversarea mamei celor doua membre Cheeky Girls, sarbatorita la Embassy Club, din Londra, ratand, astfel, discursul Gabrielei. In momentul in care a incercat sa ii explice Gabrielei motivele intarzierii sale, aceasta a plecat, pur si simplu, refuzand sa asculte.

Mama celor doua gemene a declarat la acea vreme ca Gabriela dorea sa puna capat relatiei sale cu parlamentarul britanic pentru ca acesta este o persoana foarte instabila. Parlamentarul si Gabriela Irimia s-au logodit in aprilie, la Roma (Italia), la Fontana di Trevi.

Potrivit presei londoneze, Lembit i-a cerut inapoi Gabrielei inelul de logodna dupa ce s-au despartit. Monica si Gabriela Irimia, adica trupa Cheeky Girls, au sosit in Marea Britanie in 2002 si au devenit celebre dupa ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals".

Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid un hit si s-a vandut in 1,2 milioane de copii in lumea intreaga.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”