FOTOGRAFIA ANULUI. Cu toții vrem un semnal că ne vom da jos în curând măștile

O imagine cu un nou-născut care smulge masca medicului ginecolog s-a viralizat zilele acestea pe rețelele de socializare.
22.10.2020 | Paula Rotaru
FOTOGRAFIA ANULUI. Cu toții vrem un semnal că ne vom da jos în curând măștile

Anul 2020 a fost cu siguranță departe de ceea ce ne-am dorit, ca urmare a pandemiei de COVID-19. Restricțiile, carantina, închiderea și redeschiderea școlilor, numărul în continuă creștere a infecțiilor cu SARS-CoV-2, toate acestea, dar nu numai, le-au adus oamenilor o stare permanentă de anxietate, iar această imagine realizată de tatăl bebelușului surprinde perfect momentele prin care trecem.

Poza în care bebelușul smulge masca medicului ginecolog a fost făcută într-un spital din Dubai, chiar după nașterea micuțului.

Tatăl fericit m-a fotografiat ținând copiii. Al doilea a încercat să îmi smulgă masca și tatăl a simțit nevoia să surprindă momentul. Imaginea e un semnal pozitiv și cred că îi va face pe cei care o văd să zâmbească. Pozitivitatea și zâmbetul au efecte benefice asupra imunității și vor ajuta la combaterea pandemiei, a declarat medicul Samer Cheaib pentru publicația Gulfnews.

Dr. Samer Cheaib este cel care a ajutat la nașterea unei perechi de gemeni, unul dintre ei fiind „vedeta” din fotografia spectaculoasă.

Medicul a postat imaginea pe Instagram și Facebook, însoțită de mesajul „Cu toții vrem un semnal că ne vom da jos în curând măștile”.