Fostul pilot de Formula 1 Wilson Fittipaldi a făcut stop cardiac în timp ce lua masa cu familia. S-a înecat cu o bucată de carne

  • Publicat:
Fostul pilot de Formula 1 Wilson Fittipaldi a făcut stop cardiac în timp ce lua masa cu familia. S-a înecat cu o bucată de carne

Fostul pilot brazilian de Formula 1 Wilson Fittipaldi a suferit un stop cardiac chiar în ziua de Crăciun, a anunţat soţia acestuia joi, 5 ianuarie 2024.

”În timpul mesei, el s-a înecat cu o bucată de carne şi a suferit de o lipsă de oxigen ca urmare a infarctului. El a fost resuscitat şi acum este sedat şi intubat. Noi aşteptăm să se trezească, el are un istoric post-chirurgical dificil de revenire post-sedativ, de o zi la un moment dat, şi trebuie să aşteptăm”, a fost mesajul postat de soţia lui Fittipaldi pe contul ei de Instagram.

Fiul lui Wilson Fittipaldi, fostul pilot de CART, Formula 1 şi NASCAR, Christian, a fost alături de tatăl său la spital.

Cine a fost Wilson Fittipaldi

Sursa foto: GettyImages

Wilson Emerson Fittipaldi a un fost pilot brazilian de curse, campion mondial de Formula 1 în 1972, 1974. Până în 2005 a deținut recordul de cel mai tânăr campion mondial din acest sport.

Fittipaldi a participat la 38 curse de Formula 1 între 1972 şi 1975, iar între 1974 şi 1982 a condus echipa de Formula 1 Fittipaldi.

Citeşte şi: Glynis Johns a murit. Actrița celebră din „Mary Poppins” avea 100 de ani

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân