Finlanda organizează cursuri de fericire gratuite. Condițiile de înscriere pentru a deprinde arta fericirii

Românii pot merge la cursuri de fericire, gratuit, în Helsinki, Finlanda.
  • Publicat:
Finlanda organizează cursuri de fericire gratuite. Condițiile de înscriere pentru a deprinde arta fericirii

Finlanda este cunoscută ca fiind țara cea mai fericită din lume. În ultimii șapte ani,  Finlanda s-a poziținat în topul celor mai fericite țări de pe tot globul. Așadar, această țară nordică organizează un masterclass de fericire, gratuit, de cinci zile, care va avea loc la Helsinki, între 9 și 14 iunie 2024. 

Finlanda organizează cursuri de fericire gratuite

Finlanda, una dintre cele mai fericite țări din lume, va organiza un masterclass de fericire, gratuit, în Helsinki, timp de cinci zile. Organizația însărcinată cu promovarea țării nordice a venit cu ideea organizării unui curs în perioada 9-14 iunie 2024.

Cei care vor să meargă acolo pentru a învăța arta bucuriei trebuie să știe care sunt condițiile de înscriere. Întreaga călătorie este asigurată de organizatori, Visit Finland și Helsinki Partners, inclusiv cazarea la hotel și zborurile către și dinspre Helsinki, unde va avea loc masterclass-ul.

Cursul va fi ținut de condus de localnici și va inspirat de Lena Salmi, în vârstă de 70 de ani, căreia îi place să se deplaseze prin oraș pe un skateboard și care adoră să înoate în Marea Baltică. În cele cinci zile, participanții vor experimenta cultura alimentară finlandeză, cu grătare în aer liber, conexiunea cu natura în pădurile din jurul Helsinkiului și momente de mulțumire pură: plimbări cu bicicleta prin pădure, sauna și relaxarea în serile de vară.

Citește și: Rutina de dimineață a celor mai fericiți oameni din lume. Ce fac în fiecare zi, la prima oră

Pentru a vă putea înscrie la masterclass, completați provocarea din social media prin postarea unei fotografii sau a unui videoclip cu propria „happiness hack”. Etichetează @ourfinland pe Instagram sau @visitfinland.com pe Tiktok și folosește hashtag-ul #HelsinkiHappinessHacks, pentru ca echipa să vă vadă postarea. De precizat că înscrierile se fac până pe 4 aprilie 2024.

Sursa foto: Shutterstock
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân