Filme noi de desene animate pentru copii în ianuarie

Şi în luna ianuarie îi puteţi duce pe cei mici la cinematografe pentru câteva animaţii noi ce merită vizionate în familie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Filme noi de desene animate pentru copii în ianuarie

Şi în luna ianuarie îi puteţi duce pe cei mici la cinematografe pentru câteva animaţii noi ce merită vizionate în familie.

Astérix: Le domaine des dieux

Suntem în anul 50 î.Hr., iar întreaga Galie se află sub ocupaţia Imperiului Roman. Toată? Hm… Aproape toată. Undeva într-un sat micuţ, curajoşii gali rezistă ocupaţiei romane şi se opun constant armatei invadatoare.

Exasperat de această situaţie, Iulius Cezar decide să schimbe tactica: întrucât armata sa e incapabilă să se impună cu forţa, îi va seduce pe aceşti barbari de Gali cu ajutorul civilizaţiei romane. Astfel, el porunceşte să se construiască, la marginea satului Galilor, un complex rezidenţial de lux, în care vor locui romanii bogaţi şi îl botează „Domeniul zeilor”.

Oare vor reuşi bravii noştrii gali să reziste tentaţiei luxului şi confortului roman ? Asterix şi Obelix sunt hotărâţi să facă tot ce pot pentru a impiedica realizarea planurilor lui Cezar.

Cei 6 Supereroi

Publicul Walt Disney Animation Studios este obişnuit cu producţiile pline de umor şi suflet ale studiourilor, însă de această dată filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” – inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel – este o comedie de aventuri cu multă acţiune, oferind o experienţă unică pentru întreaga familie.

Filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 23 ianuarie 2015, fiind proiectat atât în format 2D, varianta subtitrată şi dublată, cât şi în format 3D şi IMAX 3D, varianta dublată. Filmul va fi disponibil în avanpremieră în reţeaua de cinematografe şi în weekendul 17-18 ianuarie 2015.

O prietenie neobişnuită: Filmul este construit în jurul prieteniei dintre Hiro Hamada, un tânăr pasionat de robotică, şi Baymax, un robot gonflabil supradimensionat. 

Când un eveniment devastator se abate asupra oraşului San Fransokyo, aruncându-l pe Hiro în mijlocul pericolului, el apelează la Baymax şi la prietenii lui, transformându-i într-o echipă de eroi high-tech numită „Cei 6 supereroi”. „Iar prietenia dintre Hiro şi Baymax îi deschide tânărului ochii referitor la ce înseamnă să fii erou”, completează regizorul Chris Williams.

Yellowbird

Un film despre povestea unui erou în căutarea unei familii.
Yellowbird este un pui de pasăre, de talie mică, ce cade din cuib înainte de a-şi lua primele lecţii de zbor şi pierzându-se astfel de familie nu a mai putut migra spre ţările calde.
El este adoptat de Buburuză, care-l creşte într-o cabană părăsită din pădure, dar fiind un pui singur îi este frică să înveţe să zboare. Într-o zi de toamnă, Buburuza îl ademeneşte să iasă din casă, Yellowbird porneşte şovăielnic prin pădure şi se întâlneşte cu Darius, liderul unei familii de păsări migratoare, care tocmai se pregăteau să plece spre ţările calde şi care este rănit mortal.

Tema povestirii YELLOWBIRD îi ajută pe spectatori să descopere extraordinara experienţă a migraţiei, care nu e deloc uşoară şi care înrâureşte destinul a mii de păsări din lume. Mai presus de toate însă, este povestea maturizării unui tânăr care îşi găseşte calea în viaţă şi totodată o nouă familie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”