Alicia Keys, din cântăreaţă a devenit scriitoare de poveşti pentru copii

Cântăreaţa Alicia Keys a devenit scriitoare şi a lansat o carte pentru copii, inspirată din relaţia cu bunica ei. "Blue Moon" este prima carte scrisă de artista americană din seria "The Journals of Mamma Mae & LeeLee".
  • Publicat:
  • Actualizat:
Alicia Keys, din cântăreaţă a devenit scriitoare de poveşti pentru copii

Cântăreaţa Alicia Keys a devenit scriitoare şi a lansat o carte pentru copii, inspirată din relaţia cu bunica ei. „Blue Moon” este prima carte scrisă de artista americană din seria „The Journals of Mamma Mae & LeeLee”.

Volumul este inspirat din relaţia specială pe care Alicia Keys a avut-o cu bunica ei şi are la bază aplicaţia interactivă pentru telefoane mobile şi tablete pe care cântăreaţa a lansat-o recent cu scopul de a-i educa şi a-i distra pe copiii din lumea întreagă.

„Sunt foarte mândră de această carte. Eu şi partenera mea din acest proiect am vrut să creăm ceva pentru copii care să le arate diversitatea noastră, în calitate de oameni, şi să prezentăm copiilor o serie de sunete diverse şi diferite – cum sună instrumentele muzicale ale amerindienilor, cum sună instrumentele din India, cum sună cântecele lor”, a dezvăluit cântăreaţa.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”