Fiica lui Snoop Dogg și lupta cu sănătatea mentală. A încercat să se sinucidă

Cori Broadus, fiica lui Snoop Dogg, a povestit într-o serie de postări publicate pe Instagram despre încercarea ei de a se sinucide.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fiica lui Snoop Dogg și lupta cu sănătatea mentală. A încercat să se sinucidă
Foto: shutterstock

Cori Broadus, fiica lui Snoop Dogg, a povestit într-o serie de postări publicate pe Instagram despre încercarea ei de a se sinucide.

”În ultimele săptămâni sănătatsnooea mea mentală nu a fost una deosebită până la un anumit punct în care am încercat să-mi pun capăt zilele”, a scris Broadus în vârstă de 21 de ani. ”Dar voi și familia mea mi-ați dat un motiv pentru care să trăiesc și m-ați făcut să realizez că viața este mai mult decât lucruri materiale și că trebuie să mergi înainte”, a continuat tânăra.

Cântărețul de hip-hop, Snoop Dogg, are patru copii, iar Broadus este cea mai mică dintre ei. Tânăra a oferit mai multe detalii despre sănătatea ei mentală în timpul unui live pe Instagram.

Depresie, lupus și lupta cu kilogramele în plus

”Când ai un titlu și ești ceva sau cineva, oamenii tind să creadă că nu treci prin anumite chestii. Doar pentru că tata este cine este nu înseamnă că eu nu sunt tristă”, a spus fiica artistului.

”Am crescut cu doi frați deschiși la culoare și eram cea mai ciocolatie. Am fost supraponderală. Am făcut lupus la vârsta de șase ani și am ajuns supraponderală din cauză că luam steroizi. Automat aceste lucruri mi-au dat sănătatea peste cap”, a continuat tânăra.

Lupusul este o boală autoimună care atacă pielea, articulațiile, organele și celulele de sânge. Aproximativ 90% dintre pesoanele care au lupus sunt femei și este de 2-3 ori mai des întâlnită boala în rândul femeilor de culoare. Această boală poate cauza dureri greu de suportat.

”Mereu am fost tristă și depresivă din cauza sănătății mele”, a spus Cori Broadus. ”Te uiți la frații tăi și la alți membri ai familiei și te întrebi ”De ce? De ce eu?”. Știu că Dumnezeu a fost de partea mea și că nu a lăsat diavolul să câștige”, a continuat tânăra.

Deși nu a specificat că a fost diagnosticată cu depresie, nu este deloc neîntâlnit ca persoanele care suferă de boli cronice să sufere de această tulburare, informează Fundația Americană de Lupus. Depresia crește riscul de deces prin sinucidere, potrivit CDC.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”