Femeia virgină care a născut un copil: „Nu le spun oamenilor”

  • Publicat:
  • Actualizat:
Femeia virgină care a născut un copil: „Nu le spun oamenilor”
Foto: pexels

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 38 de ani, a născut o fetiță, în urmă cu doi ani, fără să întrețină deloc relații sexuale. Femeia, care se declară o „virgină mândră”, și-a dorit un copil și a reușit asta datorită științei moderne.

Kimberley Godsall a fost întotdeauna o tradiționalistă convinsă și a spus că vrea să „se păstreze” pentru căsătorie pentru a întreține relații sexuale. Cu toate acestea, deși a avut mai multe relații de-a lungul timpului, niciuna nu s-a concretizat în căsătorie. Femeia a povestit cum a decurs viața ei, într-un articol publicat de Daily Mail.

„Este o viziune romantică a vieții”

„Mi-am dat seama că este o modalitate romantică de a vedea viața. Dar, de când eram tânără am știut, că deși îmi doresc copii, vreau să fac sex doar cu persoana cu care mă căsătoresc. Așă că am simțit că am eșuat din acest punct de vedere, dacă nu m-am căsătorit în jurul vârstei de 25 de ani”, a spus Kimberley, care a studiat Literatură engleză, la Universitatea Open.

„Nu judec alte persoane care au avut parteneri multipli – pot face ce vor cu corpurile lor. De asemenea, nu mă aștept și nu m-ar deranja ca partenerul meu să nu fie virgin. Este vorba aici doar de ceva ce mi-am dorit pentru mine”, adaugă femeia.

Kimberley a avut două relații importante

Kimberley a avut două relații importante: una la vârsta de 22 de ani, cu  un actor și alta, la 32 de ani, cu un profesor. Ambele au durat în jur de trei luni. Ea a decis să pună capăt relațiilor deoarece și-a dat seama că nu sunt persoanele cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

„Îmi aduc aminte că eram îngrozită pentru a trebuit la un moment dat să împart camera cu prietenul de la vremea aceea, la o petrecere de Anul Nou, la sora mea. Am insistat să luăm camera cu paturi separate, iar apoi nu am dormit deloc pentru că eram îngrijorată că el ar putea încerca să facem sex”, povestește Kimberley.

Kimberley nu le-a spus iubiților că este virgină

Femeia mărturisește că nu le-a dezvăluit partenerilor ei că este virgină și că se păstrează pentru căsătorie pentru că „știa că este neobișnuit” și „îi era rușine”. „Am evitat pur și simplu să rămân singură cu ei sau să fim prea intimi”, spune ea.

Kimberley a avut întâlniri cu alți bărbați pe care i-a cunoscut pe platforme de dating, însă spune că majoritate căutau doar relații pasagere.

Pe măsură ce timpul trecea, Kimberley știa că ceasul biologic este în defavoarea ei și că șansele de a face un copil scad: „Nu puteam suporta să trăiesc restul vieții fără această împlinire de a avea un copil”.

„Mi-am dat seama că pot să fac copil singură”

În timpul unei discuții cu psihoterapeutul ei, ea spune că a avut o revelație: „Nu am nevoie de un bărbat ca să fac un copil și nici de sex. Aș putea să fac asta singură. Și așa am făcut”.

Kimberley a decis astfel, la 35 de ani, să se folosească de știința modernă pentru a face un copil.

Ea a apelat la un centru de fertilizare, unde a făcut toate testele necesare, inclusiv testul Babeș-Papanicolau, care este recomandat femeilor active sexual. Aici, ea a aflat că în ultimii ani a devenit o practică din ce în ce mai comună ca femeile virgine să își dorească fertilizare in vitro. „Mi-au spus că sunt cupluri care nu întrețin deloc relații sexuale din cauza unor diverse traume, dar tot își doresc copii”.

Kimberley a ales donatorul de spermă online

Astfel că în 2017, la vârsta de 33 de ani, Kimberley și-a ales donatorul de spermă online, prin intermediul Băncii Europene de Spermă, din Danemarca. Acolo a văzut mai multe informații despre el: este vorba de un bărbat american caucazian, inteligent și creativ, și care are părul castaniu-roșcat și ochii albaștrii.

Kimberley a trecut apoi prin două runde de inseminare intrauterină, care presupune că o femeie este inseminată artifical, într-o clinică, în timpul ovulației.

Insemninarea intrauterină a fost cea mai traumatizantă experiență din viața mea

„Am ales să fiu conștientă, nu anesteziată, în timpul a ceea ce am crezut că este conceperea copilului meu – însă a fost o mare greșeală pentru că s-a dovedit a fi cea mai traumatizantă experiență din viața mea”, a spus Kimberley.

„A fost un proces agonizant, am plâns și am ținut-o strâns de mână pe sora mea, care m-a însoțit. Este singura mea soră și a fost un real sprijin, iar apoi, a insistat ca la următoarele tratamente să fiu sedată”.

„Mi-au spus apoi că reacția mea extremă a fost din cauza faptului că sunt virgină. Psihologic, cât și fizic, eram neobișnuită cu vreo activitate în zona aceea”, povestește Kimberley.

Kimberley a recurs la fertilizare in vitro

Primele două runde de inseminare nu au avut succes, astfel că medicii i-au recomandat fertilizare in vitro, atunci când embrionul deja format este introdus în pântec.

Kimberley a cheltuit  16.000 de lire sterline pe tratamentul de fertilizare, care a fost de succes. Ea spune că a fost extrem de fericită când testul de sarcină a ieșit pozitiv. „Poate nu am avut bărbatul sau nunta albă la care am visat, dar eram atât de fericită că nu o să ratez șansa de a avea un copil”.

„Am crezut că vom muri amândouă în timpul nașterii”

Scarlett s-a născut perfect sănătoasă, 9 luni mai târziu. „Am recurs la epidurală, însă tot am simțit durere în zona pelvisului și chiar am crezut că vom muri amândouă. Scarlett a rămas blocată și până la urmă a fost necesară operația, la câteva momente după naștere”.

Cu toate acestea, cele două sunt sănătoase acum, iar Kimberley simte că fiecare zi este binecuvântată de când o are pe fiica ei aproape.

„O parte din mine se întreabă cum este să faci sex”

„O parte din mine încă se întreabă cum este să faci sex și dacă pierd ceva, însă curiozitatea nu depășește dorința de face pasul doar cu cineva cu care am o relație serioasă. Faptul că am o fetiță e mai important decât orice pentru mine”.

„Nu le spun multora că sunt virgină, însă celor cărora le spun sunt întotdeauna surprinși”.

Ea spune că i-a povestit fetiței că tatăl ei este „un donator”, astfel că, atunci când este întrebată, ea spune că are „o mămică și un donator”.

Kimberley spune că își va îndemna fata să facă ce își dorește în viață, în ciuda a ceea ce societatea îi dictează.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”