Femeia care visează să devină cea mai grasă femeie din lume

Monica Riley a ajuns să cântărească 318 kilograme şi spune că nu se va opri până când nu devine cunoscută ca fiind cea mai grasă femeie şi va depăşi 453 de kilograme.

Monica Riley a ajuns să cântărească 318 kilograme şi spune că nu se va opri până când nu devine cunoscută ca fiind cea mai grasă femeie din lume şi va depăşi 453 de kilograme. În loc să slăbească, aşa cum numeroşi medici i-au recomandat, aceasta a dezvăluit că este model pentru un site de femei şi pe măsură ce creşte în greutate se simte mai atrăgătoare.

Femeia din Fort Worth, Texas, în vârstă de 27 de ani suferă de obezitate morbidă,cu toate acestea vrea să fie atât de grasă încât să fie imobilizată la pat şi să nu se mai poată mişca.

Monica Riley este ajutată pentru a-şi duce planul la sfârşit de iubitul ei, Sid, care o hrăneşte printr-un tub. Monica speră că va deveni imobilizată la pat. “Este o fantezie sexuală pe care o avem şi despre care vorbim des. Deja Sid mă ajută mă mă dau jos de pe canapea sau din pat. Dacă mă întind după ce iau cina, el mă ajută să mă întorc într-o parte, căci stomacul meu este atât de plin, încât stomacul meu este prea plin şi nu pot să mă întorc singură. Asta ne aţâţă pe amândoi”, a povestit Monica.

Iubitul ei este, Sid Riley, este alături de ea în acest demers şi o hrăneşte în fiecare zi, iar atunci când simte că nu mai poate mânca, o hrăneşte cu ajutirul unui tub.
În ciuda acestor planuri controversate şi a greutăţii sale, Monica îşi doreşte să devină mamă.

“Plănuim să avem copii. Nu este nimic care m-ar împiedica să-mi cresc copii din dormitor. Am angaja o dădăcă să ne ajute să avem grijă de ei. Ne ne împiedică nimic să creşte un copil. Unii oameni ar crede că este un lucru egoist, dar sunt sigură că am fi părinţi buni”, a declarat ea.

Monica a fost supraponderală toată viaţa, din câte îşi aminteşte. În urmă cu doi ani, se pregătea să sufere o operaţie laparoscopică bariatrică, pentru a pierde din greutate. În ultimul moment, ea s-a răzgândit şi a decis să-şi accepte ceea ce ea numeşte formele.

După ce l-a întâlnit pe Sid online acum patru ani, Monica a început să consume în jur de 8000 de calorii zilnic. În următorii cinci ani, ea speră să-şi atingă scopul şi să se îngraşe zeci de kilograme. Chiar dacă acest lucru va însemna ca Sid să o spele, să o hrănească şi să o schimbe.

În fiecare zi Monica mănâncă:

 • 6 biscuiţi
 • 6 cârnăciori în aluat
 • Un bol mare de cerale cu zahăr
 • 2 shake-uri pentru îngrăşare
 • 4 sandvişuri cu pui
 • 4 cheeseburgeri dubli
 • O porţie mare de cartofi prăjiţi
 • Macaroane cu brânză la cuptor
 • 30 de bucăţi de pui
 • Taco Bell
 • Peste 3 kilograme de îngheţată

Planul cuplului din Fort Worth, Texas, nu este lipsit de critici, în special din partea mamei Monicăi.“Mama nu mă înţelege deloc şi îmi spune că mă sinucid. Îi înţeleg îngrijorările, dar este viaţa mea, iar să câştig în greutate mă face fericită”, mai spune Monica.

Galerie foto

vezi galeria
9 foto
Recomandări: