Femeia care a ajuns să se spele doar o dată pe săptămână. Explicația ei e incredibilă

A ajuns să facă duș doar o dată pe săptămână. Care este motivul?
  • Publicat:
Femeia care a ajuns să se spele doar o dată pe săptămână. Explicația ei e incredibilă
sursa foto: Instagram

O femeie din Marea Britanie a șocat pe toată lumea, după ce a dezvăluit că a ajuns să se spele doar o dată pe săptămână. Nikola Howard, în vârstă de 52 de ani, a explicat motivul pentru care intră în baie atât de rar. 

De ce se spală doar o dată pe săptămână

Nikola Howard, o femeie care locuiește în Marea Britanie, a mărturisit că se spală doar o singură dată pe săptămână. Pe lângă faptul că face economie la facturi, aceasta a recunoscut că are o problemă medicală destul de sâcâitoare. De ani buni, femeia de 52 de ani se confruntă cu probleme dermatologice, așa că a fost nevoită să adopte un alt stil de viață.

„Am început să mă spăl mai rar din cauza dermatitei mele. Pielea mea este atât de sensibilă încât a devenit extrem de uscată, având probleme cu mătreața pe tot corpul. Cu toate acestea, am început să observ și beneficii financiare semnificative”, a povestit Howard pentru Daily Mail.

Nikola Howard a dezvăluit că balsamul, săpunul și șamponul îi ajung chiar și 6 luni, iar în acest mod face economii substanțiale. În plus, a cheltuit doar 45 de lire sterline pe factura ei de apă în ultimele șase luni, de când a început să se spele doar o dată pe săptămână.

Citește și: Motivul pentru care NU E BINE să îți piepteni părul când e ud

Înainte făcea duș de 3 ori în șapte zile

Înainte, Nikola făcea duș de trei ori pe săptămână, dar pielea ei arăta precum mătreața de pe scalp.

Locuiesc singură, așa că nu folosesc multă apă. Am o mașină de spălat rufe de dimensiuni mari pe care o folosesc de două ori pe lună”, a mai spus britanica.

Citește și: Cele mai bune produse pentru păr electrizat. Cum să-ți „cumințești” podoaba capilară

Totodată, femeia a mărturisit că își cumpără haine noi la fiecare 18 luni. Cu toate acestea, ea încă folosește mașina de spălat vase la fiecare două zile, pentru că nu îi place să spele vasele murdare la mână.

Nu sunt în tendințele modei, îmi cumpăr haine care să reziste. Am ținute pe care le-am cumpărat acum 9 ani. Cumpăr doar cea ce îmi trebuie”, a spus Nikola.

Pentru a face economii, Nikola cumpără ingrediente vrac pentru a pregăti masa și multe produse la reduceri.

Sursa: Daily Mail

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân