Felicitaro, aplicaţia care transformă bucuriile în cărţi poştale!

Recent a fost lansată aplicaţia Felicitaro, un proiect românesc, prin care se pot trimite cărţi poştale tipărite, prin poştă, direct de pe telefonul mobil.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Felicitaro, aplicaţia care transformă bucuriile în cărţi poştale!

Recent a fost lansată aplicaţia Felicitaro, un proiect românesc, prin care se pot trimite cărţi poştale  tipărite, prin poştă, direct de pe telefonul mobil.

Cu ce vine nou pe piaţă Felicitaro? Felicitaro este un serviciu prin care se livrează cărţi poştale personalizate din orice colţ al lumii.

Unde ajung? În cutia poştală a oamenilor dragi ţie din România sau orice altă ţară.

Durează doar 30 de secunde să faci pe cineva să zâmbească: fotografiază, scrie mesajul, semnează şi trimite. Pentru doar 8 Lei poţi trimite o carte poştală pe hârtie de înaltă calitate ce poate fi livrată în orice localitate din ţară. În plus, cartea poştală va fi trimisă într-un plic pentru protejarea datelor personale şi confidenţialitatea mesajului.

Cum funcţionează? Nimic mai simplu: faci o fotografie sau alegi una din albumul telefonului, adaugi un mesaj, semnezi cartea poştală cu degetul, adaugi unul sau mai mulţi destinatari şi apoi trimiţi. Odată trimisă cartea poştală din aplicaţie, aceasta este printată la tipografie pe hartie de 300 g/mp la o calitate de 300 dpi, împlicuită şi expediată către destinatar. Timpul de livrare  este de cel mult două zile lucrătoare pe tot teritoriul României.

“Ideea aplicaţiei mi-a venit gândindu-mă la ruptura tehnologică dintre generaţii. Noi, tinerii, suntem tot timpul cu smartphone-ul în mână, în timp ce bunicii noştri, chiar şi părinţii noştri sunt rupţi de comunicarea digitală. Am dat startul acestei aplicaţii încercând să fac un produs care să mă reprezinte şi nu unul strict comercial. Sper, cu , că bunicii noştri vor zâmbi mai des, că legăturile dintre tineri şi părinţii lor vor fi mai strânse şi că aminitirile vacanţelor vor putea fi regăsite în geamul unei biblioteci sau ferestre”, a declarat Florin Blejan, fondatorul aplicaţiei Felicitaro.

Toţi utilizatorii de smartphone pot downloada gratuit aplicaţia de pe Appstore şi GooglePlay. Aplicaţia pe Appstore se poate găsi căutând „Felicitaro” sau accesând linkul:
https://itunes.apple.com/ro/app/felicitaro-carti-postale-personalizate/id957932106?mt=8

Aplicaţia pe GooglePlay se poate găsi căutând după „Felicitaro” sau accesând linkul:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.application.felicitaro.app

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și ...
citește mai mult
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor