Extra Volume si extravaganta

Iata cum arata acest sfarsit de an in tendintele P&G Beauty
  • Publicat:
  • Actualizat:
Extra Volume si extravaganta
Extra Volume si extravaganta

O aparitie extravaganta, simpla sau sub multiple straturi de material si tinute cu accente XXL aduce moda volumului pe culmi foarte inalte chiar si in noaptea dintre ani. Femeia puternica si dornica de a fi in centrul atentiei, dar in acelasi timp ascunsa si in cautare de protectie, poate fi regasita in calatoria dintre ani, in matase, satin, organza si chiar lana, in combinatii extravagante, reusind sa creeze adevarate structuri supradimensionate.

Stralucirea unui umar gol face ca aceasta faptura ascunsa sub glugi mari de blana, palarii supradimensionate sau franjuri in straturi, sa denote un erotism cuminte, inocent si totusi sa ofere o umbra de mister si pasiune care o individualizeaza.  Incaltamintea este supradimensionat, cu tocuri subtiri si capse.

Fantezia tinutei este resimtit si in coafura, accentuata de bretonul foarte des intalnit in tendinte in acest sezon, element lasat liber la indemana creatoarei din fiecare dintre noi. Fie ca este variabil si inegal, ingrijit si rotunjit pe frunte, sau ondulat, pieptanat si fixat intr-o parte, bretonul serveste la incadrarea fetei si adauga structura. Pentru a crea acest look, uscati parul cu o perie rotunda, pentru obtinerea unui breton voluminos, intors spre interior, sau folositi un aparat de indreptat parul pentru a crea un breton drept si neted, recomanda Sam McKnight, hairstylist consultant pentru P&G Beauty.

Punerea in evidenta a buzelor definitiveaza acest look, insa se renunta la rosul aprins din sezonul anterior, punandu-se accentul pe buze cremoase sau mate, pe care se aplicã initial un fond transparent, apoi un roz natural cu rujuri mate si gloss natural. Pentru obtinerea acestui efect, exfoliati buzele asa cum faceti în cazul obrazului; faceti aceasta, aplicand demachiant de ochi pe buze cu o discheta de bumbac pentru a indeparta pielea moarta. La aplicarea fondului crema pe fata, intindeti pe buze pentru a estompa culoarea, pe care o repunctati cu putin ruj sau gloss de culoare bej sau roz, potrivit culorii naturale.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce se poarta de sarbatori
Ce se poarta de sarbatori
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: