Eşti o „drama queen”? Află de ce!

Gena care determină comportamentul de tip "drama queen" ("regina dramelor") a fost descoperită recent de cercetătorii de la Universitatea British Columbia (UBC) din Canada, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Eşti o

Gena care determină comportamentul de tip „drama queen” („regina dramelor”) a fost descoperită recent de cercetătorii de la Universitatea British Columbia (UBC) din Canada, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Felul în care creierul uman reacţionează la informaţiile de ordin emoţional reprezintă o caracteristică moştenită de la părinţi, afirmă autorii acestui studiu, potrivit căruia genele sunt elementele care controlează gradul de emotivitate al fiecărei persoane.

Studiul, publicat în The Journal of Neuroscience, a descoperit că purtătorii unei anumite variaţii genetice percep anumite imagini pozitive şi negative mult mai intens şi prezintă o activitate mult mai sporită în anumite regiuni cerebrale.

„Oamenii chiar văd lumea în feluri diferite”, a explicat coordonatoarea studiului, Rebecca Todd, profesor de psihologie la Universitatea British Columbia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Băuturile răcoritoare provoacă foame!
Băuturile răcoritoare provoacă foame!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”