Eşti o „drama queen”? Află de ce!

Gena care determină comportamentul de tip "drama queen" ("regina dramelor") a fost descoperită recent de cercetătorii de la Universitatea British Columbia (UBC) din Canada, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.
Eşti o „drama queen”? Află de ce!

Gena care determină comportamentul de tip „drama queen” („regina dramelor”) a fost descoperită recent de cercetătorii de la Universitatea British Columbia (UBC) din Canada, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Felul în care creierul uman reacţionează la informaţiile de ordin emoţional reprezintă o caracteristică moştenită de la părinţi, afirmă autorii acestui studiu, potrivit căruia genele sunt elementele care controlează gradul de emotivitate al fiecărei persoane.

Studiul, publicat în The Journal of Neuroscience, a descoperit că purtătorii unei anumite variaţii genetice percep anumite imagini pozitive şi negative mult mai intens şi prezintă o activitate mult mai sporită în anumite regiuni cerebrale.

„Oamenii chiar văd lumea în feluri diferite”, a explicat coordonatoarea studiului, Rebecca Todd, profesor de psihologie la Universitatea British Columbia.

Băuturile răcoritoare provoacă foame!
Băuturile răcoritoare provoacă foame!
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică