El este cel mai sexi bărbat în viaţă!

Chris Hemsworth a mulţumit, ironic, "tuturor celorlalţi bărbaţi inteligenţi, pentru că asta (titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă, n.r.) se bazează pe un test de inteligenţă, nu doar pe aspectul fizic".
  • Publicat:
  • Actualizat:
El este cel mai sexi bărbat în viaţă!

Actorul australian Chris Hemsworth a fost desemnat, marţi, cel mai sexi bărbat în viaţă, de revista americană People, într-o transmisiune în direct în timpul emisiunii „Jimmy Kimmel Live”, difuzate de postul de televiziune ABC, informează Reuters, citat de Mediafax.

Chris Hemsworth, în vârstă de 31 de ani, apărut marţi seara în direct la TV, prin intermediul mesageriei video online Skype, îmbrăcat într-un tricou larg, cu chipul şi vocea distorsionate, răspunzând la întrebările publicului din studioul emisiunii „Jimmy Kimmel Live” de la postul american ABC, care încerca să-i afle identitatea. Spectatorii au vrut să ştie vârsta, dacă este singur sau are o iubită sau dacă este actor.

Actorul, care a jucat în filmele „Thor”, „Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World” şi „Răzbunătorii/ The Avengers”, a făcut o serie de gesturi înspre chipul său şi a mulţumit părinţilor săi că „au pus toate astea la un loc”, după ce a fost identificat de un membru al publicului, iar imaginea sa a fost dezvăluită.

Chris Hemsworth a mulţumit, ironic, „tuturor celorlalţi bărbaţi inteligenţi, pentru că asta (titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă, n.r.) se bazează pe un test de inteligenţă, nu doar pe aspectul fizic”.

Titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă a fost acordat pentru prima dată în 1985, într-un articol despre actorul australian Mel Gibson. Deţinătorii acestui titlu au fost aleşi, de-a lungul timpului, din toate grupele de vârstă, John F. Kennedy Jr. având 29 de ani, în 1988, când a primit titlul, iar Sean Connery având 59 de ani, în 1989.

Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt şi Richard Gere au fost fiecare desemnaţi de câte două ori drept „cel mai sexy bărbat în viaţă”. Anul trecut, revista People a acordat titlul cântăreţului Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, unul dintre puţinii deţinători ai distincţiei care nu este actor.

Chris Hemsworth, al cărui prim lungmetraj a fost „Star Trek”, din 2009, este căsătorit cu actriţa spaniolă Elsa Pataky. Actorul va apărea coperta ediţiei de vineri a revistei People.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”