EDITORIAL Cu toate forţele înainte pentru un look de vis!

Ne aşteaptă o vară caniculară, aşa că trendurile în fashion excelează în transparenţe, voaluri şi mătase colorată. Evident că şi pe tine te vor prinde bine aceste veşminte unduitoare şi feminine, însă pentru asta trebuie să ai un corp tonifiat, armonios şi să debordezi de energie. Dacă vrei o motivaţie, avem una foarte... hot! Anna Lesko!
  • Publicat:
  • Actualizat:
EDITORIAL Cu toate forţele înainte pentru un look de vis!

Ne aşteaptă o vară caniculară, aşa că trendurile în fashion excelează în transparenţe, voaluri şi mătase colorată. Evident că şi pe tine te vor prinde bine aceste veşminte unduitoare şi feminine, însă pentru asta trebuie să ai un corp tonifiat, armonios şi să debordezi de energie. Dacă vrei o motivaţie, avem una foarte… hot! Anna Lesko!  

Cântăreaţa ucraineancă arată excelent şi, deşi mănâncă tot ce pofteşte, are grijă să ardă surplusul caloric în ritmuri senzuale şi sexy, dansând zilnic şi cu plăcere oriunde are cel mai mic prilej.

Oricum, mişcarea, hidratarea, drenajul limfatic şi antrenarea circulaţiei fac parte din arsenalul detoxifierii zilnice, care trebuie completată uneori de cure sistemice. Argila contribuie de milenii la terapiile profilactice de detoxifiere, iar aplicată extern, ne ajută să avem un ten curat şi strălucitor. Verde, albastră, roşie, roz, toate culorile verii se regăsesc în acest aliat natural al sănătăţii, despre care este bine să discutaţi şi cu medicul de familie sau cu dermatologul, dacă aveţi probleme cu acneea, de exemplu.

Şi fiindcă frumuseţea reiese din detalii, să nu uităm de manichiura şi pedichiura perfecte, care trebuie să fie şi extrem de sigure. Aceasta pentru că, de multe ori, îndepărtarea cuticulelor poate fi o cale de pătrundere a unor virusuri periculoase şi persistente.

Trecem în revistă pe ultima sută de metri înainte de vară şi sfaturile anticelulită. Dacă terapiile corporale ne ajută să o învingem pe moment, anumite alimente consumate zi de zi consolidează aceste efecte şi ne ajută să nu reţinem apa în ţesuturi.

Şi fiindcă merităm şi o mică recompensă, eu zic să ne oprim la căpşuni, care au un indice glicemic scăzut şi completează perfect mesele zilnice care ar trebui să fie compuse din cât mai multe salate verzi, light, cu seminţe de tot felul, dar şi uleiuri mono şi poli nesaturate.

Eu zic să ne inspirăm şi din aventurile culinare ale Pofticioasei de pe Coasta de Azur, fascinată de magazine, fructe, mirodenii, peşti şi alte lucruri la care poftim, dar light, bineînţeles.

Acestea fiind zise şi scrise, haideţi să trăim intens şi inspirat şi în luna mai, că mai e puţin până la vară!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Supa noastră cea de slăbire
Supa noastră cea de slăbire
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”