Drama neștiută a Oliviei Culpo. Suferă de o boală care-i face viața imposibilă

Olivia Culpo a mărturisit recent că suferă de o boală dureroasă care îi face viața imposibilă. Milioane de femei din întreaga lume trec prin asta.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Drama neștiută a Oliviei Culpo. Suferă de o boală care-i face viața imposibilă
Drama neștiută a Oliviei Culpo. Suferă de o boală care-i face viața imposibilă

Olivia Culpo este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Vedeta s-a făcut cunoscută după ce a cucerit în anul 2021 cu două tituluri de frumusețe: Miss USA și Miss Univers. Recent, tânăra în vârstă de 28 de ani a dezvăluit drama prin care trece.

Olivia Culpo ascunde o dramă de neimaginat, pe care multe femei din întreaga lume o confruntă. Vedeta suferă de endometrioză, o boală dureroasă, care uneori îi face viața imposibilă.

”Nu știam dacă să împărtășesc sau nu această informație, pentru că nu știam dacă oamenii sunt familiarizați cu această afecțiune, dar se pare că o mulțime de femei sunt.”, a spus Olivia. ”Am fost șocată să descopăr cât de multe femei au suferit de endometrioză, dar și câte întrebări au despre perioadele dureroase. Nu sunt deloc normale și ar putea să-ți pună în pericol fertilitatea.”, a adăugat aceasta.

Tânăra mărturisește că încearcă să țină boala sub control cu ajutorul tratamentelor holistice și nu plănuiește să-și facă operația laparoscopică.

”Vreau să încercă să văd dacă pot să-mi dau seama de unele lucruri. Este o călătorie.”, a mărturisit ea, potrivit Just Jared. ”Fiecare lună este diferită pentru că încerc lucruri diferite. Cu siguranță voi ține lumea la curent cu ceea ce funcționează pentru mine și mă voi opri la operație, în cazul în care lucrurile se vor înrăutăți. Oamenii sunt diferiți.”, a adăugat ea.

Nu este singura vedetă care se confruntă cu endometrioză. Actrița Emma Roberts, nepoata celebrei actrițe Julia Roberts, se numără și ea printre femeile care suferă de endometrioză, iar acum urmează să devină mamă pentru prima oară, fiind în ultimul trimestru de sarcină.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân