Dr. Virgiliu Stroescu, despre alimentele care ne ucid lent: „În 2021, am avut mai multe decese ca în toată Europa”

  • Publicat:
Dr. Virgiliu Stroescu, despre alimentele care ne ucid lent: „În 2021, am avut mai multe decese ca în toată Europa”

Multe dintre alimentele pe care le consumăm sunt, de fapt, otrăvuri vândute în galantare. Asta spune medicul nutriționist Virgiliu Stroescu, care trage un semnal de alarmă cu privire la alimentele ce ne pot ucide lent, dar sigur.

Medicul Virgiliu Stroescu militează pentru un stil de viață sănătos, lipsit de alimente nocive pentru organism. Specialistul susține că printre cele mai periculoase alimente se numără carnea roșie, lactatele și cafeaua.

Suntem înconjurați de tot felul de ispite alimentare, care de care mai atrăgătoare, delicioase chiar, dar extrem de nocive pentru sănătate, mai ales consumate constant sau pe termen lung. Medicul nutriționist Virgiliu Stroescu susține că unul dintre cele mai periculoase alimente, dar și cel mai consumat, ce ne poate ucide din cauza substanțelor pe care le emană în organism, este carnea. Specialistul ne recomandă să înlocuim carnea roșie cu leguminoase. Despre modul în care produsele animale ne afectează sănătatea, dar și despre alegerile alimentare sănătoase, citește AICI.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân