Donald și Melania Trump au coronavirus. Anunțul președintelui american

  • Publicat:
  • Actualizat:
Donald și Melania Trump au coronavirus. Anunțul președintelui american
Donald si Melania Trump au fost confirmați cu coronavirus. Foto: Shutterstock

Președintele american Donald Trump a anunțat pe Twitter că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Prima doamnă Melania Trump are, de asemenea, COVID-19.

Donald Trump şi Melania Trump au primit, vineri dimineață, rezultatele testului pentru noul coronavirus şi au fost declaraţi pozitiv COVID-19.

Preşedintele american a făcut anunţul oficial pe contul său de Twitter.

 

„În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Donald Trump, pe Twitter, în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:00 (ora Washington DC).

Anunțul vine după ce Hope Hicks, una dintre cele mai apropiate consiliere ale liderului de la Casa Albă, a fost testată pozitiv cu coronavirus. Ea făcut parte din grupul care a călătorit marți cu liderul de la Casa Albă, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală acidă cu Joe Biden, din Cleveland, Ohio.

Donald Trump a anunțase joi seara că el și prima-doamnă, Melania Trump, intră în carantină și vor aștepta rezultatele testului Covid.

Hope Hicks a descoperit că este infectată cu coronavirus după ce a revenit din deplasarea cu Trump.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân